Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kule overnattingstilbud i naturen i Midt-Norge, gjerne med god mat

#1

Karamell sa for siden:

Vi skal overraske med en tur i 50-årsgave en helg, med utgangspunkt med biltur/togtur fra Trondheim.

Vi har selv kommet på Stokkøya, Hytta i Treet, fuglekassehytta ved Inderøy og et par andre steder. Togvogna i Namsen og fytårn ute i Smøla f.eks.

Vi er 4 stykker, så dermed er glamping der det bare er ett telt/en dome utelukket. De har bare plass til to. Øyna er også uaktuell da jubilanten har vært der flere ganger og vi alle fire har vært på Den gylne omvei sammen og bodd på Jegtvolden.

Finnes det noe vi ikke har tenkt på?

Er det ikke et sted på Frøya?? Eller et sted vi kan ta hurtigbåten til?


#2

venla sa for siden:

Hovde gård på Brekstad?
Er en gammel husmorskole som er bygd om til hotell og restaurant. Var god mat og fine rom når jeg var der. Men det er sikkert ti år siden.



#4

Karamell sa for siden:

Begge er kule steder, og Angvik har jeg alt tipset de om, men over 6 timer kjøretur er for langt fredags kveld, og egentlig hater jubilanten bilkjøring. Ingen av oss andre heller er glad i å kjøre 6-7 timer.
Stokkøya er egentlig litt i lengste laget også.


#5

Karamell sa for siden:

Har videreformidlet tipset, men da jeg tipset om det som ligger på Løkken var kommentaren at det er mer for 70-åringer, så mulig dette også er det. :knegg:


#6

Syrinx sa for siden:

Mogleg eg misforstår noko, men frå Trondheim til Angvika tar det ikkje 6 timar. Eller tenkte du total køyring heile helga?


#7

Karamell sa for siden:

Det er ca 6 timer til Juvet landskapshotell og drøye 3,5 time til Angvik. 4 timer for jubilanten, som bor noe utenfor byen i feil retning. Ser det ser ut som jeg snakker om bare Angvik her, men jeg generaliserte over begge to forslagene fra tinkadott.


#8

Syrinx sa for siden:

Ja, Juvet blir langt. Eg las det som at den tida var rekna til Angvik og det kunne jo ikkje stemme.
Eg har vore på mange helgeopphald på Angvik handelssted gjennom snap, men aldri på ekte. Trur det er eit godt valg.


#9

My sa for siden:

De har i alle fall hotell på Frøya, men det er mer et vanlig, generisk hotell. Fint hotell altså, ikke noe i veien med det, men heller ikke særlig spennende. Også har du Dolmsundet og Knarren brygge på Hitra, de ser kanskje litt mer spennende ut. Mulig det er noe ute i øyrekka? Har inntrykk av at det er mest rorbuer o.l., og ikke steder med servering, men har ikke oversikten. Vi var på Sula en gang, da leide vi fyrvokterboligen. Det var selvhushold med enkel standard, men det er en kafe/pub der.

Jeg tror kanskje du har funnet de beste alternativene allerede. Stokkøya er jo veldig fint da, selv om det er ganske langt. Togvogna ser gøy ut, der skulle jeg gjerne vært! :hyper:

Har bodd på Hovde gård en gang, på jobbseminar, men husker av en eller annen grunn lite av hvordan det var der. :gruble: Det er noen år siden da.

Jeg har ellers fått anbefalt Nordpå Fjellhotell i Haltdalen, hvis det ikke må være kyst. Det skal være veldig bra mat der, men jeg har ikke vært der selv. På Røros er det vel også noen alternativ. Jeg har også overnatta i Ufo-campen i Hessdalen, som var kult, men veldig enkel standard og ingen servering. Ikke så vi noen ufoer heller. :knegg:

Klostergården på Tautra?

Enig i at Juvet blir for langt ja. Du får kortet reisetiden med en time om sommeren når Trollstigen er åpen, men likevel langt.


#10

Karamell sa for siden:

Tanken er at det ikke skal være hotell, og kyst er ikke et must. Fjell er supert. Jeg synes den fuglekassehytta ser spennende ut, eller hytta i treet.

vestigarden.no/


#11

Karamell sa for siden:

Tautra kan være aktuelt ja! Det er under en times tur for jubilanten.


#12

My sa for siden:

Ja, hørt mye skryt av hytta i treet i alle fall. :jupp:


#13

Karamell sa for siden:

Det beste hadde sikkert vært en betjent DNT-hytte med god standard og fjelltur. Men de synes at også jeg skal være med, og da er ikke heldagsturer aktuelt.


#14

My sa for siden:

Åh, Renndølsetra i Innerdalen :hjerter: Men den krever en gåtur på ca en time fra parkering (på god grusveg).

#15

Storm sa for siden:

Storfjord hotell er nydelig, men vet ikke om det er nok «i naturen» ift det du spør om.


#16

My sa for siden:

Det er jo også over fem timers kjøring da (hvis det er det jeg tror det er). Men ser veldig fint ut!


#17

venla sa for siden:

Kongsvold fjeldstue (sør for Oppdal) var godt kjent for maten sin før, men nå er det vel nye drivere der. Ikke så interessante rom. Er på fjellet, men du kan kjøre helt frem. Stengt frem til mai.


#18

Syrinx sa for siden:

Storfjord hotell er tre svingar før Ålesund, så eit drygt stykke å køyre.


#19

Karamell sa for siden:

Tror flertallet vil til Strandbaren og Stokkøya. Ligger an til det.


#20

My sa for siden:

Godt valg. :nikker:

Dra også innom Stokkøy bakeri.


#21

Karamell sa for siden:

Jupp, det blir ikke før til høsten da, men erfaringsmessig vet vi at stedet blir fort fullt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.