Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

München?

#1

Neket sa for siden:

Vi har spontanbestilt tur til München i vinterferien. Hva må vi se der? Tips til hotell? Spisested? Noe vi absolutt ikke må gå glipp av?


#2

Tjorven sa for siden:

Jeg vil anbefale dere å spise på Ratskeller. Definitivt en turistmaskin, men veldig god og ekstremt tysk mat. Tyskere enn schweinshaxe blir det ikke. :knegg:


#3

liefje sa for siden:

Jeg ville heller spist tradisjonell tysk mat på Beim Sedlmayr. Mye bedre mat og ingen turistfelle. De har en fantastisk cordon bleu (wiener schnitzel fylt med ost) bl. a. Og sett av plass til Kaiserschmarn ( tykke pannekaker med eplemos). Ellers er tradisjonell frokost med weisswurst og brezel å anbefale. Med øl til. Gå også på Viktialienmarkt og ta gjerne en stående lynsj der med godsaker fra bodene.

Mange fine bygninger og museer (Flere har billigere eller gratis inngang søndager). Og den engelske parken hvor man kan es surfere på elven er gøy. Mye og bra shopping både sentralt og også småbutikker hvis man går i de andre bydelene.


#4

liefje sa for siden:

Vi har alltid valgt å bo på Airbnb i München.


#5

Neket sa for siden:

Takk for tips!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.