Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Voksstift eller lignende til hull og skraper i parkettgulv - hjelp

#1

Dixie Diner sa for siden:

Jeg har et lyst parkettgulv fra 2012 (eik tror jeg?) som er fullt av skraper og sorte arr. Jeg har lest at man kan bruke voksstift eller noe til å få disse mindre synlige. Det trenger ikke å bli perfekt, men alt hjelper, i hvert fall på de store. Bytting av gulv er et så stort og dyrt prosjekt som vi helst venter med noen år evt.

Men hvordan velger man fargenyanse? Jeg har jo ikke noe nummer på fargen slik som på husmalingen feks. Eller har dere noen andre tips?

Trenger også tips til rengjøring av parketten, for jeg går mye barbent og vi har et handicappet barn som går med krykker og sko inne så det er alltid flekkete og lite fint, får det liksom aldri rent uansett hvor mye jeg prøver.


#2

Engasjert sa for siden:

Vi har et parkettreparasjonskit som har flere farger i samme. Så velges fargen på stiften ut fra fargen der det skal repareres.


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg kjøpte noe på Maxbo. De koster ikke all verden, så prøve swg frem til riktig farge?


#4

liefje sa for siden:

Det var noen håndverkere hos oss en gang for å reparere fuktskadet parkett. I samme slengen ba jeg dem se på et par hakk. De hadde flere ulike farger voks og prøvde seg frem. Det er synlig men mye bedre enn det var.


#5

Dixie Diner sa for siden:

Takk dere! Da tror jeg jeg ser lys i tunnelen. :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.