Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp! Noen som har skiftet drivreim på tørketrommel selv?

#1

Isa sa for siden:

Tørketrommelen vår virker ikke og jeg har vært i kontakt med et firma som fikser sånne ting. De har ikke tid før etter nyttår. De tror at det er drivreimen som må byttes.

Mannen tenkte at han skulle prøve selv å finne den, men han finner den ikke gitt. Noen som har skiftet drivreim på en Upo tørketrommel før?

:håper på et mirakel:


#2

Fibi sa for siden:

Jeg ringer pappa eller morfar i slike situasjoner. :flau:


#3

gullet sa for siden:

Det er vel ikke så mange reimer, eller drivhjul å velge i?
Men jeg har aldri skiftet drivreim på en tørketrommel.

Men jeg har skiftet børster på vaskemaskinen :yeah:


#4

Maxine sa for siden:

Jeg fikk beskjed at jeg kunne klare å skifte den selv, da den røk på den forrige vaskemaskina. Men jeg kjøpte likevel ny maskin, da det egentlig var veldig på tide uansett...


#5

Azi sa for siden:

Ja vi har for lenge siden, man må bare ta på hanske først. Det er ikke vanskelig å ikke se den. Bare åpne bak så syns den godt. Ihvertfall på den gamle maskinen vi hadde.


#6

Isa sa for siden:

Han har åpnet alle veier når bortsett fra forfra. Han får prøve det etterpå. Jeg får kanskje noe hjelp når jeg ringer delelageret i morgen.

Er det ikke typisk at noe sånt ryker 5 dager før jul? Når kleshaugen er på topp og det ikke er så lett å få tak i hjelp. :gaah:


#7

Stikka sa for siden:

Hvordan gikk det? Fikk mannen fikset eller ble det ny tørketrommel?


#8

Isa sa for siden:

Jeg fikk tak i ny del og mannen fikset det. Hurra!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.