Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Din beste oppskrift på Chili sin carne?

#1

My sa for siden:

Skal lage middag til 10 personer om halvannen uke, og siden en er vegetarianer (og reagerer i tillegg på en hel masse annet, men jeg har avklart med vedkommende at det vil være greit), og de andre relativt altetende, tenkte jeg å lage en stor gryte med chili sin carne, slik at alle kan spise det samme.

Noen som har en god oppskrift å dele? Jeg har aldri laget det før. Siden jeg er sykmeldt har jeg hele dagen på meg, så det trenger ikke være super raskt og lettvint (selvsagt ikke unødvendig komplisert heller, jeg er ikke mesterkokk eller har tilgang på veldig eksotiske ingredienser), hovedsaken er at det skal være godt, enten man spiser kjøtt eller ikke til vanlig.

Salat og dessert delegeres til noen av gjestene. Tips til annet tilbehør?


#2

Novla sa for siden:

Tilbehør: Jeg synes det funker godt med noen tortillachips for litt krønsj og litt rømme for å runde av til chili con carne, så jeg tenker at det sikkert kan være godt til chili sin carne også.

(Her må jeg henge for tips; de litt sære ungene mine har funnet ut at CCC er godt, så neste trinn er CSC. :D)


#3

Pelen sa for siden:

Jeg bruker Hellstrøms hellstrom.no/gode_oppskrifter/chili_con_carne Sånn ca den i hvert fall. Jeg bruker ikke Tabasco, men har i noen andre kryddere i stedet. Men ser at jeg er helt ute og kjører for du skulle ha uten kjøtt :humre:



#5

My sa for siden:

Ja, det eneste som absolutt ikke skal i er kjøtt (og kantarell, men det er selvsagt ikke noe problem å unngå). Meieriprodukter kun i små mengder, men det er det jo heller ikke oppi, rømme ved siden av går selvsagt greit, det er frivillig å forsyne seg av den.

Takk for tips Geeky, den ser jo grei ut, det skal jeg få til å firedoble. :nikker: Tortillachips ved siden av kan jeg ha ja, og en av gjestene har allerede tilbudt seg å lage salat og guacamole.


#6

Dixie Diner sa for siden:

Denne, jeg laget en diger gryte til et bryllup en sommer og gjestene visste ikke at den var uten kjøtt engang, fikk masse skryt. :)
Pleier å ha skåler på bordet til, fylt med nachochips, rømme, revet ost, salsa, guacamole, mais og gjerne noe godt brød. Dette tacobrødet er morsomt å servere til.


#7

apan sa for siden:

Vi lagde nettopp Trines på et jobbopplegg. Veldig vellykket. Hadde hjemmelagde tortillachips til (stekte oppklipte lefser i ovnen).


#8

My sa for siden:

Testet denne på meg selv og familien i dag, og den ble veldig godt mottatt. :jupp: Konkluderte med at jeg trygt kan servere denne i selskapet på mandag. Takk for tips!

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.