Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kubbelys - led

#1

Nada sa for siden:

Jeg behøver et pent kubbelys i led.
Det bør være så likt et levende lys som mulig.
Hvilket kjøper jeg?


#2

IzziCreo sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med disse fra Clas Ohlson. Det er liksom ikke flammen som blinker, men et lodd som beveger seg.

Ellers vet jeg mange skryter av merket Uyuni. De kommer jeg til å kjøpe til telys når jeg skal det, for de jeg linker til over ikke kommer som telys så vidt jeg har funnet.


#3

allium sa for siden:

Jeg har de samme som IzziCreo, og de er ok og bedre enn de jeg har prøvd fra Ikea, men flammen beveger seg litt mye synes jeg. Jeg har kronlys fra Uyuni, og de virker så ekte at jeg har tatt meg i å passe meg for flammen.


#4

Stompa sa for siden:

Jeg har også kronlys fra Uyuni, og er kjempefornøyd. De er pene, brenner realistisk, og man får kjøpt fjernkontroll til 50 kroner (tror jeg) - genialt. Den virker også på telysene fra samme merke, som jeg også er fornøyd med.

Det er flere størrelser å velge mellom. Mindre fargeutvalg enn i vanlige lys, men de har i hvert fall hvit, djuprød, greige og svart.


#5

Nada sa for siden:

Takk, da tester jeg Uyuni.
Blir lett forstyrra om "flammen" beveger seg veldig.


#6

Apple sa for siden:

Du vil ha Uyuni.


#7

Hyacinth sa for siden:

Jeg liker veldig godt Clas Ohlson-kubbelyset mitt. Likt det som vises i tråden.

Jeg har flere ganger tenkt å teste Uyuni, men jeg gidder ikke ha fjernkontroll, og da må vel lysene løftes ut av staken hver gang for å slås av og på? Og passer de i alle staker? Kan de «spikkes» på?


#8

Malama sa for siden:

Jeg har kubbelys fra Europris som er helt kurante, de kan i alle fall "spikkes på" siden det er Stearinlys/vokslys,har ikke sjekket kronelys da. Har tenkt å først brenne opp det lageret vi har. Og vi bruker ikke mye lys, så det varer lenge.


#9

allium sa for siden:

Uyuni-lysene kan styres med timer de også, man må ikke ha fjernkontroll.


#10

Hyacinth sa for siden:

Jeg vil helst fysisk slå dem av og på. Går det an uten å ta dem ut?


#11

Stompa sa for siden:

Knappen er under, men de står jo bare på et fat eller lignende, så jeg bare løfter dem opp og slår av/på hvis det er nødvendig (som nå, siden batteriet i fjernkontrollen er flatt :humre: ). Synes ikke det er noe problem sjøl om jeg foretrekker fjernkontrollen.


#12

Hyacinth sa for siden:

Jeg tenkte på kronelys.


#13

Stompa sa for siden:

Åja. Vet ikke om det finnes kronelys fra Uyuni (bruker ikke, så har ikke sett etter det), så aner ikke hvordan de eventuelt er designa.


#14

Hyacinth sa for siden:

Kanskje det er like greit med fjernkontroll da. Selv om jeg er drittlei alle fjernkontrollene våre… :knegg:


#15

Tallulah sa for siden:

Uyuni har kronelys. Går ut i fra at bryteren er under, det ville jo sett ganske stygt ut om den var et annet sted? Men ja, går an å kjøpe fjernkontroll også. Jeg er veldig glad i mine uyuni-lys, syns de er de peneste elektriske.


#16

Apple sa for siden:

Bryteren er under på kronelysene, ja. Min mor har en type man vrir på når de slås av, de trenger altså ikke tas ut. Men jeg synes Uyuni er de peneste jeg har sett så langt.


#17

GinaK sa for siden:

Jeg har både telys, kubbelys og lange kronelys fra Claes Olsson. Synes de er fine nok og lyser fint. Har ikke prøvd disse andre dere nevner.


#18

banana sa for siden:

Noen som har lys fra Led Nordic? Fornøyd?


#19

Drømmedama sa for siden:

Uyuni har de peneste ledlysene. Dessverre, for jeg de er dyre. Men jeg har lys fra mange ulike produsenter, både kubbelys, kronelys og telys, og synes ingen kan måle seg med dem fra Uyuni.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.