Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gjøre hva med sukkerbrød?

#1

Floksa sa for siden:

Skulle bake en stor marsipankake men det ble for mye røre så jeg har plutselig et lite sukkerbrød til «overs». Hva kan jeg lage av det? Vi skal ha folk på kaffe og kake i kveld så to kaker er fint. Men jeg har aldri brukt sukkerbrød til noe annet enn bløtkake.


#2

Syrinx sa for siden:

Du kan fylle det med sjokoladekrem og/eller vaniljekrem og toppe med kokesjokolade smelta saman med ein god slant smør.

Eller du kan lage romkake, fylle med romkrem og toppe med melisglasur med romessens.


#3

zinatara sa for siden:

På jobb nylig hadde noen med bløtkake med sjokoladekrem utenpå og en slags bringebærkrem inni. Det var veldig godt og ble som en annen type kake. På sidene var det sjokoladeflak klemt utenpå kremen.


#4

Bokormen sa for siden:

Ha på en enkel glasur? Jeg synes det er godt med en mindre mektig kake ved siden av marsipankaker. :)


#5

Taien sa for siden:

Fylle sukkerbrødet med vaniljekrem og ha melisglasur på toppen. Enkelt og himla godt.


#6

mina sa for siden:

Eller varianten som jeg er vant til: romkake. Sukkerbrøddelt i to, fylt med romkrem og melisglasur med strøssel på toppen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.