Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

millact sa for siden:

God morgen. Nettopp sett en nydelig soloppgang fra terrassen min! Hjemmekontor, gyntime om en time og så en vanlig legetime deretter.


#3

Addison sa for siden:

Mandag, kom tidlig av gårde hjemmefra og nesten ikke trafikk, deilig! Nydelig vær i hovedstaden, våren er i anmarsj, litt i alle fall! :nikker:


#4

Appelsin sa for siden:

Rolig morgen, vinterferiefri.
Ett av barna kom videre etter skituren med bestefar i går, så de tar nok en tur i dag, de andre to vil heller på kafé :humre:


#5

Fintdethei! sa for siden:

Ingen vinterferiefri, og det er skikkelig leit, siden det endelig er meldt fint vær en uke i strekk.


#6

Anda sa for siden:

Ferdig med vinterferie, og tilbake på fysisk kontor. Jobber mye mot vestlandet, så jeg har et (naivt) håp om en litt roligere uke enn vanlig. Mulig jeg jinxer ved å skrive det. :biternegler:


#7

Stompa sa for siden:

Vinterferie og skitvær. Jeg har to korte og én lang tekst igjen å vurdere, så er jeg ferdig med rettebunkene. Skal ta dem når jeg er ferdig med kaffen, så skal jeg flate ut. Ingen flere planer i dag, anna enn PT-time klokka 14.


#8

star sa for siden:

De håpefulle har ferie, jeg er på kontoret.


#9

Hjertensfryd sa for siden:

Vinterferie her og. Eg har undervisning i dag, men resten av veka skal eg og minstemor berre kose oss. Ein bytur står på planen ein av dagane. Og så er det faktisk fint vær og meldt temperaturer opp mot 8 varmegrader på dagen. :lykkelig:


#10

Mex sa for siden:

Vinterferiefri her også. Bare i dag dog, i morgen er det jobb. Er på hytta, men må straks ned til bygda med en bil som lager rare lyder. :sukk:
Jeg er lei av å bruke fridager på sånt tull.


#11

Fersken sa for siden:

Skal i urnenedsettelse så har tatt .eg fri fra jobb. Ungene har vinterferie og det er rolig tempo.


#12

007 sa for siden:

Endelig vinterferie!
Mannen hyttekontorer og jeg surfer litt før vi skal i bakken. Det ser ut til å bli en nydelig dag.


#13

Hondacrv sa for siden:

Vinterferie er så deilig. Eg tar kvart år eg overlever mellom jul og vinterferie som eit tegn på at det enno er liv i meg, hehe. Skal jobbe litt i dag, og så sitte i garasjen i sola og drikke kaffi.


#14

Syrinx sa for siden:

Her er ferien over. To av fire er på skulen. 11-åringen er sjuk og heime og eg er jo alltid sjuk og heime, så her er vi.

Plan for dagen er bup med ungdommen, ellers lite.


#15

Blondie sa for siden:

Hverdagsmorgen igjen her, ikke alle er like fornøyde med det. Sol ute, det hjelper veldig for meg.


#16

Toffskij sa for siden:

Jeg har ikke noe vinterferie. :trasser:


#17

polarjenta sa for siden:

Jeg har egentlig vinterferie i dag og i morgen, men jeg har flytta dem til torsdag og fredag. Så jeg er på plass på kontoret.


#18

Neket sa for siden:

Jeg er ferdig med vinterferie, og sliter maks med å komme i gang. Hjemmekontor, så myk start. I morgen må jeg nok karre meg hele veien til kontoret. Stakkars meg.


#19

Candy Darling sa for siden:

Jeg hadde liksomferie forrige uke, ikke 1 tur på ski! Sånn går det når man ikke tar ut fri og rydder kalenderen. :sur:


#20

Blånn sa for siden:

Jeg hadde to uker ferie før vinterferien. :knegg:

I dag er det så tungt på jobb. Jeg har fortsatt meget løs mage. Tror kanskje det er malariatablettene som er problemet. Heldigvis siste dose i dag. Men blir slapp av at ting bare renner gjennom systemet.


#21

løve70 sa for siden:

Vinterferieuke her og. Uheldigvis skal jeg kun ha fri torsdag og fredag. Skulle gjerne blitt igjen på hytta, men det gikk ikke denne gangen. Kaosdag på jobb, men heldigvis bare et møte igjen nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.