Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Mornings! Nydelig iskald morgen. Uheldigvis ingen fri på meg i dette fine været. Men jaja, det må jo klaffe med sol på flere dager i år.


#3

polarjenta sa for siden:

God morgen. Jeg skal en tur på jobb i dag, være med på et jobbintervju. Denne uka er litt oppstykket og delt, men, men.


#4

Serafin sa for siden:

Mornings. Jeg bestemte meg i går for at i dag skal jeg begynne på treningssenteret. Jeg angrer nå. Men, jeg skal sparke meg selv i ræva når jeg har levert Lillesøster. Jeg skulle egentlig begynne mandag, men så brukte vi lørdag og søndag på å hente en sofa, bære inn den, og flytte om på hele stua, så jeg innså at det var en dårlig ide, da jeg knapt greide røre meg på mandag.

Målet mitt er å dra dit, gå litt på mølla, om det blir bare 20 min, så er det helt greit. Prosjekt "begynn med trening på en sånn måte at du ikke er død etter en uke".
Og begrensningen blir vanskelig. Jeg er litt alt eller ingenting.


#5

star sa for siden:

Fint vær ja. Har kommet meg på kontoret. Måtte ha 2 forsøk før jeg kom meg avgårde fordi jeg ikke husker alt. Antagelig fordi jeg husket solbrillene som jeg har savnet de siste dagene. Da glemte jeg noe annet. :knegg:
Jaja, måtte ha 3 forsøk i går.


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg er på Trondheimskontoret i dag. Jeg ankom med nattoget i morges. Jeg sover vanligvis helt greit på nattoget, men det var ikke tilfelle i natt. Men jeg har "hvilt" helt greit gjennom natten. Nå har jeg et par heftige arbeidsdager foran meg, men det er spennende oppgaver med koselige folk.


#7

tink sa for siden:

God morgen fra kontoret. Har hatt noen nydelige vinterferiedager på fjellet, så nå er jeg klar for neste økt fram til påske.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg sitter på verkstedet, bilen trenger litt omsorg. Forskjellen nå er at jeg har såpass ny bil at jeg tar problemene før de oppstår. Føler meg boksen. :stolt:

Venterommet er åpent opp mot guttastemningen der de jobber og jeg tror jeg får varige sjelsskader. :gal: Litt gøy at de hører på P7 Klem mens de hamrer løs på damer, regjering og «sunn» mat.


#9

Mex sa for siden:

God morgen

Sitter på kontoret. Skulle egentlig ha vært med på fysisk samling i hovedstaden, men både av hensyn til egen helse (jeg trenger å sove litt mer og bli frisk) - og andre (jeg har ikke lyst å smitte andre som har en hektisk hverdag), så er jeg med digitalt istedenfor.


#10

Eia sa for siden:

God formiddag. Blideste yngstemann ser du når han øvelseskjører til skolen. :hjerter:

Lage presentasjon, gå tur, forberede til arrangement, bestille flybilletter. Dette er noe av det jeg bør få unna i dag. :jupp:


#11

løve70 sa for siden:

God morgen :)

Nydelig dag i dag også. På hjemmekontor nå, men må en tur på kontoret for å møte en ny, tidligere, kollega. Deretter vinterferie :hjerter:


#12

Syrinx sa for siden:

Serie, fyr i peisen, appelsin, hundekos. Det er status her. 11-åringen er sjuk, så åleinedagen min gjekk litt åt skogen, men han søv enda så han merkast ikkje at er her.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.