Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg er straks på vei ut av døra, skal sitte på campus i dag. Må nok gå en tur i lunsjen, været leverer fortsatt!


#3

Serafin sa for siden:

Her blåser og regner det det vilt. Vi har vasker her fra morgenen av, så det er litt kaos. Leo er veldig lite fornøyd med at han ikke får ha full fest med vaskeren, og at han må være på soverommet..
Lillesøster skal i teorien være med klassen på tur i dag. Men så er assistent som står på henne i litt dårlig form, på skolen, men usikker på om hun kan dra på tur, så vi sjongler litt frem og tilbake her. Men jeg har ikke fått sjonglert ungen opp av senga enda, for hun er "Jepp, jeg SKAL", men det skjer ingenting, haha.

Legetime på meg senere i dag. To forelesninger må jeg se, ettersom jeg hadde en dag uten i går. Så det er liksom dagens plan.


#4

Fersken sa for siden:

Det er strålende vær, men kaldt og frost på bakken.

Fikk ny laptop av mannen i går og satt oppe lenge i går med å prøve den ut, så litt trøtt i dag.


#5

Serafin sa for siden:

Og jeg må bare si, jeg ELSKER ungdomsskolen!

Her oppstår et lite problem, på en dag der Lillesøster er gira på å være med klassen. Isteden for å sette seg ned å gi opp, så sendes meldinger, vi organsierer og fikser, og vi ordner slik at det ordner seg.

Så nå drar Lillesøster på tur, sammen med den andre assistenten, samt lærlingen. Fullstendig sjonglering av hele greia, men Lillesøster tar det på strak arm, og det gjør skolen også.

Utrolig hva man får til med samarbeid.


#6

star sa for siden:

Så fantastisk, Serafin!

På kontoret. Tror egentlig hele venstre siden min driver å protesterer på noe. Vondt fra topp til tå.


#7

Mex sa for siden:

Så bra at skolen klarer å tilrettelegge og samarbeide på en god måte, Serafin! :hjerter:

Ny workshop dag digitalt. Jeg hoster fortsatt, men nå kjenner jeg at formen endelig begynner å komme tilbake. Det er godt. Jobbe til 14 i dag, og så er det strake veien til hytta! :lykkelig:


#8

Stompa sa for siden:

Morn. Nest siste dag av en vinterferie som ikke ble som planlagt. Skal snart besøke pappa på sykehuset; det ser ikke bra ut. :( Herremannen kom i går, så han må bare komme seg opp.

Kan ellers fortelle at jeg nettopp fikk sensoroppnevning for norsk hovedmål (vgs), så nå nærmer vi oss innspurten på skoleåret ...


#9

Blånn sa for siden:

Det er jo sånn det bør være, Serafin. Man skal forsøke å finne løsninger til beste for barnet.

Jeg er på jobb og har allerede fått kjeft fordi vi har lagt poser med lego synlig på forkontoret. De ligger i poser, fire poser i hver haug, sirlig, rett og pent. Men det tar seg ikke ut at det ligger synlig om foreldre kommer innom. Posene er til språklek som alle pedagoger skal teste ut de neste to ukene. Ja, ja.


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg har startet dagen med hotellfrokost, og det var skikkelig digg. Jeg fikk en kokk til å lage omelett til meg. :D

Og jeg har sovet 10 timer i natt. For jeg var så innmari trøtt kl 20 at jeg bare la meg. Mannen min sier alltid at da kommer jeg til å stå opp midt på natta, og mener at jeg ikke skal legge meg så tidlig. Nå har jeg konstatert at jeg faktisk kan sove 10 timer sammenhengende. :nemlig:


#11

løve70 sa for siden:

God morgen :)

På fjellet og har vinterferie :jippi: Nydelig vær, så skal nok ut på ski senere. Deretter sløve i solveggen. Herlig.


#12

Syrinx sa for siden:

I dag måtte eg opp tidleg og fekk altså ein opptur då eg drog frå gardinene. Sol og blå himmel! Eg skal til byen på behandling, og Ålesund i solskin er ei visuell gåve som eg får på kjøpet.


#13

tinkadott sa for siden:

Blytung dag. Begravelse til min gode venninne som akkurat ble 54 år… så sårt å se familien som står igjen. Hun har selvfølgelig ordnet sol og blå himmel til oss. Kan ikke huske sist det var det her oppe :trist:


#14

star sa for siden:

:klemme: tinkadott


#15

Maverick sa for siden:

Off, så vondt tinkadott - kondolerer! :klemme:

... jeg sitter og venter på at jeg skal på sykehuset for å ta sting og sjekke status, er ikke superoptimistisk. Og så er det jo fortærende at det er fysisk umulig å gjøre noe nyttig i timene FØR denne avtalen også - som å skrive oppgaver for eksempel. :sparke: Håper underbevisstheten gjør jobben i mellomtiden, for overbevisstheten gjør ikke noenting nyttig.


#16

Nenne sa for siden:

:trøste: Så leit, tinkadott.

Jeg har vært på reise og har noen fryktelige gnagsår, så jeg har hjemmekontor i dag for å slippe å gå med sko.

Jeg er sliten etter start på søndag med mye flyrot og med dårlig søvn.

Er det ikke pussig forresten hvor letta man blir når fly er i rute? Skulle ikke det være normalen? Den eneste lille hickupen med gårsdagens hjemreise var et stengt tunnelløp, så vi måtte vente litt på omdirigering av trafikken. Ellers gikk alt som planlagt. Og jeg var rent lykkelig. Jeg er åpenbart ikke veldig godt vant.


#17

løve70 sa for siden:

Kondolerer Tinkadott :klemme:


#18

tink sa for siden:

God formiddag. Har startet dagen med et veldig inspirerende og positivt møte!

:klemme: til tinkadott og :heia: Serafin og jentungen!
Livet lever.


#19

Serafin sa for siden:

Da har jeg vært og hentet Lillesøster. Men hun hadde det fint de timene hun var der, og jeg tror hun sitter igjen med en positiv følelse selv, det er det viktigste.

Så får det være at det ble sjonglering på alt, og jeg måtte få lånt bil og sånn for å få hentet henne.

Prøve resten av forelesningen nå, før legetime om noen timer.


#20

Hjertensfryd sa for siden:

Eg har husvaskedag. Kjedelig, men det går greit når eg kan gjera det i sola. Fått med meg jentene sin stafett og, så no vurdere eg å sette meg ut i sola litt :glis:


#21

Syrinx sa for siden:

Så meiningslaust vondt, tinkadott. :klemmer: Sender ekstra varme tankar din veg i dag.


#22

Millen sa for siden:

Tinkadott :klemme:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.