Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

tink sa for siden:

God morgen! Ikke først på kontoret, men først til kaffen. Har satt over en ny kanne, så det er bare å forsyne seg.

Er trøtt etter bytur og quiz i går kveld, men kjenner at det var verdt det.


#3

celebelen sa for siden:

Jeg kom til ferdig kaffe i dag (men neppe brygget av tink), siden jeg hadde et ærend å gjøre unna først. Litt ekstra stress da jeg kom på toget, og innså at jeg hadde gått fra telefonen, men rakk å komme meg av, hente telefonen og ta neste tog.


#4

Blå sa for siden:

God morgen

Hyttekontor i dag. Ikke i utgangspunktet min yndlingsløsning, men når alternativet er å reise ned til byen igjen fordi noe bare må gjøres, så er dette bedre.

Etter litt krøll med å komme på internett (deling fra telefon) så er jeg nå godt i gang og nyter fin utsikt og kaffe til arbeidet. Det blir nok en full arbeidsdag i dag, men fordelen er at jeg både har hyttekvelder og får en fin helg her oppe også.


#5

Eia sa for siden:

God morgen. Har øvelseskjørt med yngste til skolen, og sitter med første kaffekopp og litt frokost. Skal en tur oppom jobben i dag, og ordne noen ting for frivilligjobben.

Så blir det prepping av ski, for yngste vil stå slalom med kompis i morgen, og må bli kjørt (fin øvelseskjøringsdistanse), så da blir det en langrennstur på meg mens han er i bakken. :jupp:

Mannen er på mc-messa og stråler. :gründermann:


#6

Tjorven sa for siden:

Jeg forsov meg i dag. Det gjør jeg ALDRI. Klokka mi brukte visst opp alt batteriet i natt, og det stemmer ikke med når den skulle bli utladet. Ingen total krise. Jeg var på jobb en time senere enn jeg pleier, men jeg har ikke fått spist frokost.

Jeg har mange møter på rekke og rad, men det blir helg.


#7

ingling sa for siden:

Jeg jobber hjemmefra og er for en veldig sjelden gangs skyld helt aleine hjemme! Begge barn på skolen, hjemmekontormannen på tur. Bare å nyte de få timene før det skal hentes, men så skal jeg ha koselig helg med ungene, så det blir fint det også. :jupp:


#8

star sa for siden:

Blomstrer på kontoret. Tror yngste skal stå på slalom i dag.
Gleder meg til helg.


#9

Fersken sa for siden:

Begynte hjemme og kom meg på kontoret etter hvert i dag også. Etter jobb skal jeg på quiz&pils.


#10

Syrinx sa for siden:

Endelig!!! I dag har eg nokre timar åleine i huset og det er så behøvd og godt.

Regn og vind ute, så både hunden og eg syns at innelivet er best.


#11

Nenne sa for siden:

Mer eller mindre heldagsmøte på teams i dag, så da var det ingen grunn til å dra på kontoret. Heldigvis er møtet delt i bolker, så nå kunne jeg logge meg av å få gjort noe annet en stund.


#12

Hjertensfryd sa for siden:

Har gravd meg ned med bøker og notater frå 1,5 år sidan. Friske opp litt før fagprøven. Kjem til å bruke helga på å lage litt planer og få ned nokre tankar som eg må huske å få med når eg setter i gong for alvor på mandag.


#13

Blånn sa for siden:

God ettermiddag! Vi har hatt de voksnes samling i dag. Det betyr at de voksne har underholdt elevene. Det ble veldig gøy. Både sanger, boyband og moteshow. Og ikke minst en film hvor jeg og rektor blir utfordret til og lager en tiktok. :lol: Fornøyde barn og fornøyde voksne. Etter jobb skal vi feire oss selv.


#14

Blondie sa for siden:

Jeg har også noen timer alene i huset, men jeg gleder meg til jeg ikke er det. Snart kommer det hjem ungdommer som vil ha middag, tenker jeg.


#15

Toffskij sa for siden:

AAAHHH, endelig er arbeidsuka over! :lykkelig:


#16

Skilpadda sa for siden:

Riktig bra dag, dette her; nydelig vær, jeg har fått ny kontorplass som jeg liker, flere av mine eksterne folk har skrevet nye artikler som er riktig bra, ankelen min blir stadig bedre, og nå skal jeg snart gå for å antagelig kjøpe nye briller. (Det blir sikkert fryktelig dyrt, men det blir fint med bedre briller og spennende å finne ny innfatning.)

Og i morgen skal vi spise middag på Rest. :D :lykkelig:#18

Blå sa for siden:

Nå er min arbeidsuke også over. Og siden jeg hadde fri onsdag og torsdag, så skal jeg ikke klage for mye.

Spent på å høre om Rest Skilpadda. Vi har fått en middag der i gave og skal der i mai.


#19

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har dratt kortet på tidenes verkstedregning. Så da er det helg!


#20

star sa for siden:

Den dro jeg forrige fredag, Fintdethei!

Hjemmelaga pizza underveis. Kl.18 er det zoom kurs. Ikke at jeg har gjort noen oppgaver siden forrige fredag. Jaja


#21

Skilpadda sa for siden:

Jeg har bestilt nye briller, og det er nok bra jeg ikke har bil som også trenger nye, dyre deler innimellom, for dette blir dyrt nok, kan man si. :knegg:


#22

Fintdethei! sa for siden:

Godt å høre at det er flere som må se lappene fly ut av vinduet :knegg:.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.