Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Spisesteder i nærheten av Slottet for en gjeng tyske pensjonister

#1

Lhi-My sa for siden:

Mine tyske svigerforeldre skal på Oslotur med noen venner nå ganske snart, alle i 70-årene, men spreke. De skal bo på et hotell som de ikke hadde navnet på når jeg snakket med de i dag, men det ligger visst nær Slottet. De ønsker tips om steder de kan spise lunsj og middag i dette området eller iallfall ikke veldig langt unna. De skal visstnok se et hopprenn i Holmenkollen, men ellers ingen planer. Har dere tips?#3

Lhi-My sa for siden:

Jeg tror det blir litt for eksklusivt. De vil nok heller spise god, men ikke veldig fancy mat til en ok pris. De ønsket seg noe «litt norskt» til en middag, men ellers spiser de nok like gjerne god pizza eller noe sånt. De er ikke begeistret for veldig krydret mat og de er glad i middager med saus og poteter, men stort sett ganske greie i matveien.


#4

gnuri sa for siden:

En stund siden jeg har vært der, men norsk mat på Lorry har vært god før. Defnitivt ikke eksklusivt, da.


#5

Syrinx sa for siden:

Kaffistova ligg i nærleiken, det samme gjer Elias mat & sånt.


#6

apan sa for siden:

Det er jo ikke å anbefale kun å henge på Karl Johan i alle fall.
Hva med en tur til Olivia Tjuvholmen for pizza?

Jeg liker også maten på Lorry. Prismessig er den jo nærmest eksklusiv, men stedet i seg selv er uformelt ja.


#7

Turban Smukk sa for siden:

Støtter Lorry. Jeg var der for ikke så lenge siden (spiste ikke, da) og jeg må si jeg bare elsker lokalet og aldersblandingen og servitørene. Og sikkert det faktum at jeg har vært der med ujevne mellomrom siden 90-tallet. Ting som ikke forandrer seg! :hjerter:

Jeg tror de bare må innstille seg på at restaurantbesøk i Norge er dyrt. Min svenske kollega holder på å besvime hver eneste gang.

Brasserie Hansken er fint for "voksne", men blir kanskje for dyrt igjen. Hvis det fortsatt finnes, da.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.