Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Mex sa for siden:

God morgen.
Tog til jobb i dag. Trøtt. Og føles som at forkjølelsen fortsatt ikke helt har sluppet taket.
Onboarding av konsulent i dag, så dagen går nok fort unna. Men så vil det nok hope seg opp med jobb til resten av uka.. :/


#3

Sissel sa for siden:

God morgen, eller god og god... Har sovet lite og dårlig i natt. Tror det er overgangsalderen, for da jeg var på do i natt, så var jeg så svimmel at jeg holdt på å gå i bakken, og slik har jeg det av og til. Heldigvis bedre nå, så jeg har kommet meg på jobb. Greit å ha unnagjort ukas 2 kontordager.


#4

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Våknet tidlig, egentlig greit nok da jeg kom meg tidlig i seng i går. Har tenkt meg på kontoret etterhvert, men først jobbe litt og så løpe en tur med hunden.


#5

Blondie sa for siden:

Urolig søvn her også, så jeg er litt i ørska. Jobber videre med å grave ned i teori, avbrutt av en treningsøkt i ettermiddag.


#6

Tjorven sa for siden:

Det er utrolig kaldt ute, og da sover jeg bedre. Egentlig skulle jeg fått laget en fryseboks hvor jeg alltid kunne sovet.

Jeg er skikkelig hæppi. :lykkelig: Jeg var på revy på snuppas skole i går. Og jeg hadde en skikkelig morsom opplevelse. Så enkelt, så underholdende og så morsomt.


#7

Syrinx sa for siden:

Her er det sikkert idyllisk ute, sola skin over snødekt landskap. Ellers takk, seier eg.

Har sove dårleg, truleg hjernespinn fordi eg skal på behandling i dag. Etter eg har vore der må eg på nokre butikkar og sjå etter eit antrekk til helga.


#8

star sa for siden:

Visstnok 20 blå ute. Litt mildere hos meg hjemme.
Har ikke lyst til å jobbe i dag. Håper dagen ikke snegler seg avgårde.


#9

Blånn sa for siden:

God morgen! Kommet meg på jobb. Lang dag med møte i ettermiddag. Deretter er det rett på korps. Det blir bra.


#10

Fintdethei! sa for siden:

10 kalde her i dag tidlig. Helt meningsløst. Jeg skal jo kjøpe meg nye, fine sko til våren. Entusiasme for den type shopping er helt fraværende i denne bitende kulden. Har med klær til å gå på fjellet etter jobb, da. Får se om jeg klarer motivere meg til det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.