Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

star sa for siden:

Bilen min sa 12 blå, men kan sikkert legge på 4-5 kalde til siden den står inne, men ikke i tett bygg.
Vesentlig kaldere på jobb. Visstnok 24 blå.
Kurs i kveld og etter dete er jeg nok helt ferdig.


#3

Sissel sa for siden:

God morgen, 7 minus her, men godt og varmt inne på hjemmekontoret heldigvis.

24 minus er forresten skrekkelig kaldt. Brrr.


#4

Blondie sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Her var det minus fjorten da jeg sto opp, regner med at sola varmer litt utover dagen.


#5

annemede sa for siden:

Gratulerer med dagen!


#6

Mex sa for siden:

Gratulerer med dagen!

17 blå her i dag tidlig. Jeg er SÅ klar for vår og litt mildere vær nå kjenner jeg.


#7

Blå sa for siden:

Gratulerer med dagen.

Her er det tettpakket møtedag til kl. 18 i kveld. Så jeg skal virkelig få feiret kvinnedagen. Nettopp med å være kvinne i jobb. :lykkelig:


#8

løve70 sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Sovnet foran tv'en før klokken 10 i dag, så våknet rett før 6 ganske så uthvilt. Har dermed rukket å lese mail, gå tur med hunden, trene en core økt samt hatt et møte. puh.
Nå et par møter til, deretter til stallen for å være med arvingen på trening.


#9

Tjorven sa for siden:

Gratulerer med dagen, alle flotte kvinner!

Jeg veksler mellom å kjenne meg som sterk kvinne i viktig jobb med store oppgaver og knekt arbeidsmaur som ikke har mulighet til å prioritere seg selv, trening og feiring i dag. Jeg velger å holde på den første tanken. Krisemøtet i ettermiddag har nesten bare kvinnelige deltakere og vi skal diskutere investeringer til mange milliarder. Vi er ikke i mål, men det har fått fremover.


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Gratulerer med dagen!

Har på kjole og nye støvletter i anledning dagen. Kaldt her i vest og no snør det så vidt ute. Gleder meg til dagen her er ferdig. Eg skal heim å gjera ingenting på sofaen!


#11

Toffskij sa for siden:

Gratulerer! Jeg feirer med å sjonglere vilt mange arbeidsoppgaver på en gang.

Ellers snør det her i England, og jeg lurer på hvor mye av dagens program som kommer til å bli avlyst. Snø pleier å lamme alt fullstendig, og bare en centimeter eller to på bakken fører typisk til at det meste av transport stopper opp og skolene blir stengt. Eksotisk og ganske underholdende for en nordmann! :knegg:


#12

star sa for siden:

Gratulerer med dagen!


#13

Fersken sa for siden:

Gratulerer med dagen! I dag rømte jeg på kontoret, det er varmere der enn på hjemmekontoret (kaldt soverom).


#14

Eia sa for siden:

Gratulerer med dagen!

I dag sorterer jeg gensere yngstemann har vokst fra, eller ikke vil bruke. Skal snart ut å gå tur i sola. Må sikkert kle meg godt, for varmt er det IKKE.

Noen som er interessert i en ubrukt Lothepus-genser str. S?


#15

Tallulah sa for siden:

Jeg velger å si god kampdag, jeg syns ikke det er mye å gratulere. Det får vente til kvinner i Afghanistan får ta utdannelse, til jenter i Iran ikke blir utsatt for gassangrep for å gå på skole, eller risikerer å bli drept av moralpolitiet for å vise hår. Til abortrettigheter ikke blir innskrenket, til kvinnehelse faktisk blir prioritert og fødsler blir sett på som den ultraviktige oppgaven det faktisk er. Keep on fighting.


#16

Maverick sa for siden:

Legger til «jenter blir voldtatt av sine kollegaer i det norske militæret uten at det tas grep» på listen din, Tally.

God kvinnedag! Jeg tilbringer den med studier i dag. Min siste dag i tredveårene er det også, da passer det fint å loffe rundt i pysjbukse og fordype seg i krig, terror og politikk. :knegg:


#17

tink sa for siden:

God kampdag! Husets kvinner har tilbragt dagen delvis under dyna og med rikelig tilgang til skjerm og strikketøy. Vi er rett og slett slått ut av en god gammeldags forkjølelse eller noe deromkring. Setter pris på arbeider- og kvinnebevegelsens kamp for å få være hjemme når man er syk, eller være hjemme fra jobb når barna er syke.

Men som de to kloke talerne før meg er inne på, kampen er ikke over. Vi får feire de som har tatt kampen, og brette opp ermene og støtte de som trenger det og fortsette med å jobbe for en bedre verden for oss selv og barna våre.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.