Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

millact sa for siden:

Endelig sovet en hel natt, fantastisk å våkne uthvilt! Dagens plan er bytur for å kjøpe bursdagsgave til mamma.


#3

him sa for siden:

God morgen! Skal lære meg å lage burger i dag - fant et arrangement på facebook og meldte meg på. Blir sikkert gøy,


#4

Timar sa for siden:

Høres deilig ut å våkne uthvilt, Millact! Jeg har resignert og stått opp. :humre:

Fiksedag med husvask og ikea her. Blir bra å ha det gjort, om ikke annet.

Kos deg på kurs, Him! Send gjerne link til kurset! :)


#5

Pingis sa for siden:

Jeg bedriver også litt sånn tullete nattesøvn til tider, men hodet responderer heldigvis veldig godt på overflytting til sofa i løpet av natta.

Det er skikkelig fint vær her! Lurer på om jeg skal ta meg en tur til byen og vimse litt.


#6

star sa for siden:

Jeg er "hjemme". En guttunge er på vift. Jeg og guttunge 2 skal på shopping.


#7

Eia sa for siden:

God formiddag! Yngste og jeg skal øvelseskjøre til utstillingsåpning i nabobyen, der min svoger er en av kunstnerne. I kveld skal vi tilberede skreimølje for oss og et vennepar.

Fin lørdag!


#8

Fersken sa for siden:

Mye snø i Sravanger og jeg sitter i en iskald gymsal på korpsseminar. Spør som jeg finner bilen under all snøen når jeg skal hjem. :humre:


#9

Blånn sa for siden:

God formiddag. Jeg er i gang med husvask. Med lydbok på øret. Oppdaget at hodetelefoner kan sette seg fast i piercinger. Når piercingen bare er to uker gammel er det aua. :knegg:


#10

Blondie sa for siden:

Jeg har sovet nokså godt, bedre enn på en stund. Vi har sett på femmila og skal nå snart ut i sola. Jeg fortrenger at jeg nok egentlig burde jobbet med oppgave hele helga. :sparke:


#11

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg har ingen barn hjemme i helgen, men heldigvis har jeg tatt på meg bakvakten for jobben, så da er det mer enn nok å henge fingrene i allikevel. :knegg: Leser pensum og kladder oppgaver mellom slagene, og har en intensjonsavtale med meg selv om å rydde et par rom også. Vi får se hvordan det utvikler seg. :knegg:


#12

Skilpadda sa for siden:

Heisan! :juhu: Jeg rydder i kjøkkenskap, og mannen har akkurat dratt til byen for å kjøpe flere store plastbokser til å ha matvarer i, så det kan være mulig å finne ting uten at alt raser ut (eller man ender opp med å kjøpe ting fordi man tror man er tom, og så oppdager at ups, vi har visst fire åpnede poser av dette stående innover i skapet). Skal kanskje bake litt senere, vi får se.


#13

Frøy sa for siden:

Jeg har fått alle ut av huset så jeg får fred til å skrive oppgave som skal inn i morgen, men nå ble det litt for stille så da havnet jeg her gitt. :knegg:


#14

Syrinx sa for siden:

Eg er på vinsnurr på Røros og skal straks på damefest. Nyt kvelden dokker flotte damene her inne også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.