Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Smykker til hverdags

#1

Blondie sa for siden:

Jeg er ganske dårlig til å huske på hverdagspynt og bruker lite smykker. I mange år gikk jeg med en diamantring, men den røk med gifteringen for noen år siden. Å bruke smykker jeg har fått av eksen er uaktuelt.

Nå nærmer det seg bursdag og jeg har blitt utfordret av kjæresten til å ønske meg noe. Jeg tenker jo at jeg kanskje kan finne noe å skaffe selv også. Kriteriene er at det kan være på hele tiden (jeg har allerede et halskjede fra kjærast), for jeg kommer ikke til å huske på å bytte.

Ringer, armbånd, ørepynt - har dere noen tips til hvor jeg kan lete?


#2

frukt sa for siden:

Jeg synes Huldresølv og Julie Sandlau har mye fint.


#3

Floksa sa for siden:

Jeg bruker øreringer. Altså hele ringer som jeg kan sove med.
Fikk til jul av mannen i 2021 og har siden da mistet to på den tiden.
Bruker dem 24/7.
har litt forskjellig. Nå har jeg med regubefargede steiner.
Ønsker meg halskjede med tilsvarende. Det blir til jul tenker jeg.
Disse faktisk gullsmedunhjem.no/produkt/oredobber-i-forgylt-solv-med-zirkonia-3/


#4

tink sa for siden:

Jeg synes armbånd ser fint ut, men opplever at det ofte er i veien når jeg jobber på PC og annet.

Bruker et enkelt anheng med diamant som jeg fikk i morgengave, og gifteringen som bor på hånda. Kan skeie mer ut med ørepynt, enten klassiske store øreringer i sølv eller enkle dinglete med diverse perlepynt.


#5

Martis sa for siden:

Jeg er veldig glad i bling, hovedsakelig armbånd og halssmykker, da jeg tåler så lite i ørene. Go to nå er arts and crafts, de har mye fint syns jeg.


#6

gnuri sa for siden:

Jeg har flere smykker i gull, og har vært en sånn som ikke tålte annet enn gull og titan. Nå i det siste har jeg oppdaget at jeg faktisk tåler smykkene fra snö of sweden, og de har masse fint synes jeg.#8

Pøblis sa for siden:

Jeg bruker øreringer (små) og har tre kjeder med anheng rundt halsen, og armbånd rundt begge håndledd. Noen av armbåndene er smale lenker, et par er designsmykker fra en flink dame i hjemfylket ditt, Blondie - og to er perlearmbånd med hhv "fuck cancer" og lekre fargerike perler på en snor jeg har fått av nissevennbestisen min her i forumet; Nextlife.
Brukte masse ringer før (type giftering, diamantring jeg hadde arvet av en gammeltante og alliasnering jeg fikk av mannen tidlig i forholdet vårt), men jeg har artrose i flere fingre som blir verre av hormonbehandling for kreft, så jeg får dem ikke på. :grine:@


#9

Pøblis sa for siden:

Jepp. de ble sånn ca. dobbelt naturlig størrelse der ja. :flau:


#10

Blondie sa for siden:

Fine Pøblisen! :hjerter:


#11

Strå sa for siden:

Pøblis: Har du prøvd å få ringene utvidet hos en gullsmed? Jeg har gjort det både med gifteringen og to andre som krympet av ukjent grunn. Det syns ikke for meg at ringene er endret på.


#12

Pøblis sa for siden:

godt tips, tror jeg skal v vurdere det. :nemlig: :ja:#14

Kaprifol sa for siden:

Vet du hvor armbåndet som ser ut som en kvist er fra, Pøblis?


#15

liefje sa for siden:

Jeg har tre kjeder med anheng i ulike lengder i halsen. Elsker armbånd og har mange av dem. På venstre side har jeg klokken, et armbånd med to hjerter fra Tiffany og et lite sort med sølvpynt fra India. Høyre side er more is more av sånne man kjøper på ferie med fargerike bånd, perler og pynt.#17

Pøblis sa for siden:

Jepp, smykkekunstner fra Telemark, Gry Grindbakken.www.fili.as

Kjøpt på Villvin kunsthåndverkmarked i Risør.#19

~TM~ sa for siden:

Jeg foretrekker små øredobber i gull (liker best gult gull, men har noen i hvitt også). Gjerne med perler. Alternativt bruker jeg små, enkle perler.Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.