Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gavetips til mann

#1

Blondie sa for siden:

Jeg har søkt i forumet og fant kun en tråd med verktøytips til mann. Jeg har en variant som er handy nok, men det er basert på nødvendighet og ikke glede. Dessuten har han verktøy nok. :knegg:

Har dere andre tips til gaver til mann, 45?

Dennes interesser er:
Motorsykkel, styrketrening, reise, historiske bøker.


#2

Martis sa for siden:

Par tur, enten i nærområdet eller utlandet. Utstyr til motorsykkel, hvis dere kjører i lag noe kommunikasjonsgreier slik at dere får snakket sammen på tur. Ny motorsykkel. :knegg:
Min liker dingser, nye klær (han elsker å slippe å kjøpe selv/dra i klesbutikk). Sportsutstyr og duppeditter til fisking/friluftsliv.


#3

Blondie sa for siden:

Vi har kommunikasjon på øret, tror han angrer litt på den investeringen. :knegg: :skravlebøtte: Partur fikk han i fjor, utfordringen nå er full kalender en stund fremover.

Kanskje jeg skal prøve å finne en gøyal konsert i nærheten?


#4

Pelen sa for siden:

Hvilken pris ønsker du å ligge på?


#5

venla sa for siden:

Jeg har inngått deal med gaver til mann på samme alder. Når han har bursdag spanderer jeg på restaurantbesøk, så gjør han det samme når jeg har bursdag. Hadde virkelig ikke hatt peiling på hva jeg skulle kjøpt av ting. Han ønsker seg ikke noe.

En aktivitet som ikke opptar så mye tid funker kanskje når kalenderen er full. Feks noen timer på restaturant, teater, konsert, historisk byvandring, museum kanskje siden han liker historie?


#6

Pelen sa for siden:

En tur til Oslo med besøk på historisk museum? Eller er bare interessen rettet mot bøker?


#7

Blondie sa for siden:

Nei, han er generelt opptatt av historie. Gavebudsjettet er opp til 1500,-, men kan utvides hvis vi drar sammen.


#8

Strå sa for siden:

Kan dere spare opp til en tur sammen til Jorvik (nu for tiden kalt York) eller noe slikt? Eller hva med tur til Drøbak og festningsmuseet der?


#9

Madicken sa for siden:

Abonnement på aktuelt motorsykkelblad.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.