Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Feiring på feil dag?

#1

Tjorven sa for siden:

Jeg har en god kollega som blir 30 år om et par uker. Nå viser det seg at jeg har avtalt prosjektmøte i en annen by (i et annet, men svært nærliggende land) den dagen, og når jeg teller opp innser jeg at jeg nesten har tømt seksjonen for folk. Bursdagskollegaen vet dette, og jeg har unnskyldt. Det som gjenstår er 4 menn som … vel … de utgjør ikke normalt sett partyplanleggerne. :knegg:

Hvor feil blir det å gjøre stas på kollegaen dagen i forveien? «Å gjøre stas på» er normalt sett å pynte plassen hans med ballonger og noe litt tullete, gi en bitteliten presang som vi har samlet inn penger til og holde et kort kaffemøte hvor det synges sang og spises boller (eller lignende).

Hva mener FP? :vetikke:


#2

Strå sa for siden:

Det er helt vanlig med dagen før eller dagen etter. Grunnene kan være mange og noen helt kopi av din årsak. Men si fra til jubilanten.


#3

Neket sa for siden:

Vi har ofte bursdagsfeiring på andre dager enn selve bursdagen - null problem her hvertfall.


#4

løve70 sa for siden:

Helt enig, ikke noe problem.


#5

Input sa for siden:

Tror det skjer aldri at bursdager markeres på selve dagen på jobben vår. Det er alltid nærmeste onsdag hvis det er runde dager (ledelsen arrangerer) eller nærmeste mandag hvis det er bare de jeg deler kontor med (for ellers er ikke alle der).

Jeg humrer litt av at dette er en problemstilling, må jeg innrømme. Særlig at du har bedt om unnskyldning. :humre:


#6

Skilpadda sa for siden:

Nå hadde jeg lest over halve innlegget ditt før jeg skjønte at du snakket om feiringen på jobb - jeg så først for meg et scenario der du hadde «ødelagt» personens egen bursdagsfest ved å ta med deg alle gjestene på et utenbys møte, og at du lurte på om det var urimelig å forvente at vedkommende derfor flyttet festen sin til en annen dag. :knegg:

Feiring på kontoret på feil dag er helt ok i min bok. Mye hyggeligere å gjøre det mens det faktisk er folk der, vil jeg tro?


#7

Blondie sa for siden:

Helt uproblematisk, vil jeg si.


#8

millact sa for siden:

Ikke noe problem tenker jeg.


#9

Stompa sa for siden:

Null problem.


#10

My sa for siden:

Jeg fyller 50 om noen uker, og det er annonsert felles feiring med to andre kolleger som også fyller 50 omtrent på samme tid. På en dag som ikke er noen av oss sin. Helt topp og uproblematisk!

Hos oss bruker vi ellers, uansett når selve markeringen skal være, å henge opp noe pynt og stæsj på kontorplassen til vedkommende på selve dagen, og sette opp et veiskilt som vi har, fartsgrenseskilt med hhv 50, 60 og 70, ved pulten, før jubilanten kommer om morgenen (evt etter at vedkommende har gått for dagen, dagen før).


#11

ingling sa for siden:

Helt uproblematisk ja, vi har sjelden feiringer av runde dager på dagen, som regel er det litt etter. Vi setter gjerne opp flagg og ballonger og sånt på selve dagen da, litt avhengig av preferansene til jubilanten - vi har noen som reiser bort for å slippe oppmerksomhet også. Jeg fikk kontoret fylt med ballonger da jeg fylte 40 - stas!


#12

Sissel sa for siden:

Enig med resten - helt uproblematisk.:)


#13

Simone sa for siden:

Eg fekk heile kontoret mitt pakka inn i aluminimumsfolie på min 40-års dag.
Pult, stol,skjerm, mus, tastatur, kaffikopp, kulepenner, stiftemaskin og post-it lappar. Kvar enkelt ting var sirlig pakka inn kvar for seg. Trur det gjekk med ein del rullar med folie :knegg:


#14

Blå sa for siden:

Helt uproblematisk.

Men, jeg ville gjort det dagen etter, ikke dagen før. Om mulig. Litt sånn rart å feire fødselsdager på forhånd.


#15

Tjorven sa for siden:

Greia med denne fyren er at han har fortalt at han er litt redd for at bursdagen blir "glemt". Jeg tror egentlig det gjelder mest på hjemmebane på grunn av en del forhold i storfamilien. Så hvis vi utsetter på jobb uten å gi skikkelig beskjed, så vil det kunne føye seg inn i rekken av folk som har glemt. Derfor tror vi det er greit å ta det på forskudd akkurat denne gangen.


#16

apan sa for siden:

Jeg tenker det er helt greit å gjøre dette dagen før med brask og bram!


#17

-ea- sa for siden:

Helt greit å gjøre det sånn.
Apropos dagen før, så har jeg en gang vært i 39-årsdag til en venninne - fordi ho nekta å ha førtiårsfeiring før dagen faktisk var der, men ba oss helga før. :knegg:


#18

Tjorven sa for siden:

Da har seksjonen min lagt en plan og fordelt oppgaver. Det blir feiring dagen før. :nemlig:


#19

Einhyrningur sa for siden:

Dagen før er flott! Og så koselig at dere feirer!


#20

Strå sa for siden:

Det blir bra og flott skal du se.


#21

Nenne sa for siden:

Hos oss feires alle bursdagsbarn den siste fredagen i hver måned. Runde bursdager, 50 og 60 stort sett, feires når det passer. For meg som er sommerbarn betød det i slutten av august for eksempel.

Sånn som dere har planlagt nå høres veldig koselig ut.


#22

veobra sa for siden:

Høres ut som om dere har en koselig type markering på jobben deres. Jeg har bursdag i jula og er derfor vant til at det ikke markeres noe på jobb på selve dagen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.