Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har noen sett «Et stykke plastikk» på Nationaltheateret?

#1

Storm sa for siden:

Vi var der på lørdag, på Kanonhallen. Morsomt og fint stykke, så kan absolutt anbefales. Men da vi var mot slutten av stykket, var det en som fikk et illebefinnende og forestillingen ble avbrudd. (Har fått vite at det gikk bra med hen). Vi har fått gavekort som kompensasjon, men det er jo ikke veldig aktuelt å se stykket om igjen for å få vite hvordan det slutter, det var neppe mer enn 5-10 minutter igjen. Derfor lurer jeg på om noen har sett det, og kan fortelle meg hvordan det sluttet? :blomster:


#2

LilleT sa for siden:

Jeg så premieren, men er redd jeg ikke helt får til å forklare slutten. :o

For øvrig et veldig bra stykke (bare litt for langt). Anbefales!


#3

Storm sa for siden:

:knegg: Nå ble jeg ikke mindre nysgjerrig.

Håper noen andre får til å forklare! :D


#4

Divine sa for siden:

Jeg skal se stykket i morgen. :hyper: Kan avgi rapport etterpå.


#5

Storm sa for siden:

Åh, herlig, takk! Kos deg masse! :D


#6

Divine sa for siden:

Tja, skal vi se da ...

Hvor langt så du?

Spoiler
Anywho, det sluttet med at de hadde invitert Serge hjem på middag. Vi så at Camilla puttet sovemedisin i middagen mens hun tilberedte den. Serge insinuerte at han hadde ligget med Ulrike, noe som førte til litt ugrei stemning, og han advarte Camilla mot å ligge med sine rike arbeidsgivere. Serge gjør narr av alle og får dem til å synge "Jo mere vi er sammen". Deretter dukket Vincent opp med kjole og sminke. Det var en av Ulrikes kjoler som hun hadde gitt til Camilla. Han begynte å vise fram det han hadde snikfilmet da faren klemte Camilla, og da ble Ulrike helt hysterisk. Men da begynte sovepillene å virke, og alle seg sammen. Men akkurat før han skulle til å sovne, fikk Serge en aha-opplevelse. Han fikk en idé til sitt beste kunstverk. Han skulle få skuespillere til å spille disse fæle menneskene som får andre til å vaske møkka deres og få dem til å gjenskape det, og så samle mennesker i et rom og få dem til å betale for å se på det, og stykket skulle avsluttes med at skuespilleren som skulle spille han skulle si at "også samler vi mennesker i et rom og får dem til å betale for å se på det." Så sovnet han også. Den eneste våkne er Camilla, som sitter oppe i den høye stolen og synger "Sweet Dreams are made of this".

Sånn! Det tror jeg var sånn noenlunde det. Hvis noen andre har sett stykket, og ønkser å korrigere meg, så gjerne det. Mulig jeg husker/tolker feil.

Utrolig bra stykke. Jeg lo og lo, samtidig som jeg var utrolig ille berørt mesteparten av tiden.


#7

Storm sa for siden:

Herlig, tusen millioner takk, Divine! :blomster: Det var den siste scenen/høydepunktet du beskriver vi gikk glipp av, så dette var helt perfekt.

Synes også det var veldig bra, en deilig kombinasjon av morsomt og kleint. :knegg:

(Kanskje du burde blåe ut det du skriver, så det ikke spores for andre?)


#8

Divine sa for siden:

Sånn. Har satt på spoilertagger nå.


#9

Skilpadda sa for siden:

Kanskje du også spoilertagger sitatet ditt, Storm? :)


#10

Storm sa for siden:

Yes, fjernet sitatet!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.