Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Peppa Pig Park (Paultons Park)

#1

Svanen sa for siden:

Vi skal en uke til sørvest England i mnd skifte juni-juli.
Vi har vurdert Legoland Windsor en dag, men så kom vi over Peppa Pig Park, og tenkte det kunne heller være noe for snuppa. (Dessuten var vi i Legoland i Danmark i høst) Hun er godt kjent med Peppa Gris. Hun er 8 år, men i høyde og hodet er hun nok 4-6 år.

Noen som har vært der?

Eller noe annet sted med enkle karuseller og lignende i nærheten av Salisbury, Bath eller Oxford, som er lett å komme til med tog eller buss? Stakkars jenta må få gjøre noe annet enn bare det som fenger mor og far... :knegg:


#2

Serena sa for siden:

Vi har vært der mange ganger! Utrolig fin park, både peppa pig delen og resten. stor sannsynlighet for fint vær og veldig fine fasiliteter. Vi pleier å bo i the new forest.


#3

Svanen sa for siden:

Takk for tilbakemelding! Vi skal bo 2 netter i Salisbury, så vi tenkte på dagstur derfra på dag 2 kanskje.


#4

Input sa for siden:

Kan det funke for en på 13 også? Ikke selve Peppa-delen, men resten. Vi har barn med stor aldersforskjell.


#5

Svanen sa for siden:

Kan melde om at dette var stor stas. Vi var hovedsaklig i Peppa Pig World, siden det var for minstens skyld vi var der. Ikke mye kø (tirsdag, og fortsatt ikke skoleferie i England). Veldig mye mer vi ikke så på, og det er helt sikkert mye for en 13 åring om dere vil dele dere opp.
Pen park, og mye grønnareal.
I dag blir det Stonehenge på oss. Eller gamle steiner som snuppa sier... :knegg:


#6

Myria sa for siden:

En halv times kjøretur fra Stonehenge ligger nydelige Old Wardour Castle. Kan varmt anbefales siden Stonehenge ikke tar hele dagen. Våre var på din datters alder da vi var der og elsket å utforske slottsruinene, grotten og området rundt. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.