Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken lenestol vil jeg ha?

#1

Obelix sa for siden:

Skal kjøpe en stol og fotskammel. Den skal være god både å bare sitte i, men også ta middagsluren i. Ryggen må kunne legges bakover. Helst ikke skinn. Helst ikke over 5-6.000.-, men kan strekke meg opp til 10.000.-
Kan gjerne kjøpe brukt. Det er et altfor stort lenestolhav å kave rundt i til at jeg umiddelbart finner en jeg liker, og jeg er ikke så keen på å reise rundt å prøvesitte
Den skal stå i en stue med veggfarge Serene blue(www.jotun.com/no-no/decorative/interior/colours/5490-serene-blue-interior) og grå Landskrona sofa



#3

007 sa for siden:

Hvilken.



#5

Obelix sa for siden:

Ja, jeg vet. Noen må gjerne rette opp. Den ene fungerende hjernecella mi så det litt for seint. Jeg antar folk forstår hva jeg mener uansett

(Fikk til å endre sjøl)


#6

Che sa for siden:

Lenestol, mener du da en hvor ryggen kan legges ned?



#8

Obelix sa for siden:

Stemmer


#9

Jålebeinet sa for siden:

Du vil ha denne, løp og kjøp i dag (selv om det er skinn). Du kan komme og prøvesitte hos meg.

Vi kjøpte slike da vi flyttet inn her vi fortsatt bor, og de er fantastiske. Jeg bodde i den omtrent hele døgnet da jeg hadde brukket begge armene og ødelagt kneet, og eldste bodde i den da han hadde lungebetennelse.

www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=292956934


#10

Obelix sa for siden:

Ja, jeg har jo sittet i de hos deg, men det er ikke helt de jeg vil ha heller(tror jeg)
Men takk for tips




#13

Bokormen sa for siden:

Hvis jeg skulle kjøpt med stol nå, hadde jeg gått for Delta-stol i saueskinn. :hjerter: Kanskje ikke den peneste, men skikkelig godstol.

(Ekte) Stressless er også veldig gode stoler. Du får mange på Finn. :)


#14

Gerbera sa for siden:

Ulrik stol fra Fagmøbler er en veldig god stol.


#15

venla sa for siden:

Jeg har en arvet stressless og den er fantastisk god å sitte/ligge i. Min er i skinn, men du kan finne flere i stoff feks på finn.


#16

Retz sa for siden:

Jeg har ikke funnet en eneste lenestol - vanlig, ikke recliner - som er pen, god og som koster under 20.000kr. Har sett etter i et par år. Min gamle Siesta begynner å bli fryktelig slitt. :vetikke:


#17

Obelix sa for siden:

Nei, jeg skjønner det her kan bli utfordrende. Jeg vil helst ikke ha recliner, så heller mer og mer mot Stressless


#18

veobra sa for siden:

Stressless har en del funksjoner som gjør dem veldig gode. Vi har en som absolutt ikke er pen, men den får bli. Det er kommet noen som er litt strammere i stilen enn vår.

Jeg så noen utstillingsmodeller på vår Skeidar sist, så det er kanskje mulig å finne noe slik også. Litt avhengig av hvilket utseende du ønsker.



#20

Røverdatter sa for siden:

Jeg har denne i mørk turkis fløyel: www.mobelringen.no/bella-lenestol#257=4. Byttet ut en IKEA-variant som var helt vrak. God å sitte i, og veldig god kvalitet. Ser at den er utenfor budsjettet, men de er innimellom på tilbud.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.