Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du testet gosaband eller andre øretelefon-bånd?

#1

Tallulah sa for siden:

Jeg sliter av og til med søvnen, og liker å høre på regn-lyder. Andre ganger snorker høvdingen, og jeg får vondt i ørene av propper. Dette der genialt ut både hjemme og på reiser. Har du testet? Funker det?

gosanorge.com/products/gosa-band


#2

Input sa for siden:

Det lurer jeg også på. Jeg hører på podcast for å sovne eller for å slappe av når jeg ikke får sove. Men ørepropper er vondt og upraktisk.


#3

Tallulah sa for siden:

Det var såpass billig å bestille et, så jeg tok sjansen.


#4

Hyacinth sa for siden:

Oi! Dette vil jeg gjerne høre mer om!


#5

Milfrid sa for siden:

Spent på å høre om det virker. Jeg sover med ørepropp i ett øre og må skifte når jeg snur meg. Upraktisk.


#6

Input sa for siden:

Jeg er redd for at det skal bli varmt. Spent på å høre om det funker.


#7

Hyacinth sa for siden:

Nå sitter jeg og lurer på om jeg vil bruke 330 kr på bare å teste. Hmm. :gruble:


#8

Bayone sa for siden:

Kom gjerne med rapport på om de virker og om det er støydemping. Sovner alltid til lydbok men legger telefonen på puta på laveste lyd.


#9

daffy sa for siden:

Interessant. Men virker nesten for godt til å være sant? :vetikke: Del gjerne erfraringer hvis noen tester.


#10

nokon sa for siden:

Eg kjøpte eit for nokre år sidan. Eg har brukt det veldig lite, for sjølve båndet var i ekstremt syntetisk materiale, av typen som knitrer når ein tar på det. Håret blei så elektrisk av det og det var klamt og ubehagelig. Så eg anbefaler ikkje til folk med syntetstoff-aversjon. Det er mogleg det blei verre enn normalt av elektronikken, for det er det verste eg har vore borti på det området.

Men dersom ein ser bort i frå det, funka dei. Og problematikken var den same - eksen snorka og eg sleit med søvn. Det er jo såpass lenge sidan at det kan tenkjast at det er blitt utbetra. Eg hugser ikkje merket, men eg fekk det opp i ein Instagram-reklame.


#11

Hyacinth sa for siden:

Oi. Jeg fikser ikke sånt syntetiske greier.


#12

Niobe sa for siden:

Jeg fikk et for noen år siden, til å bruke i sykehusseng. Det er ikke likt det i linken, men samme konseptet. Det var stramt og glatt, så det gled av håret mitt hele tiden.


#13

Che sa for siden:

Gleder meg til å lese hva du synes.


#14

Tallulah sa for siden:

Nå har de kommet! De ligger til lading, men har testet dem på hodet. Som «pannebånd» sitter de med høytalerne over hodet, men i lyemaskemodus så havner høytalerne bak ørene mine, og båndet sitter altfor løst. :himle: Det er det moduset jeg har mest bruk for dem, typ på fly, ved siden av snorkende mann osv. Får se om jeg kan sy det trangere.

Materialet er «treningstights-tekstil», glatt på utsiden og litt mesh-aktig på innsiden.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.