Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Restaurant Gdansk

#1

apan sa for siden:

Vi er ganske mange damer som skal til Gdansk og en dag skal vi spise ute sammen. Det er en jobbsetting, men alle betaler selv, så det bør være noe for enhver smak, trivelig, men ikke altfor dyrt.

Jeg har aldri vært i Gdansk, og lurer på om noen har noen tips.#3

Røverdatter sa for siden:

Det er flere Food-courts med streetfood i tilknytning til gamlebyen. Blant annet rett ved «Radisson Hotell and Suites» ved kanalen.#5

Fluke sa for siden:

Vi likte veldig godt mat og stemning på Goldwasser da vi var der. Prisene var også ok. Litt treg betjening, så alt tok liksom litt lengre tid enn vi likte, men maten (vi spiste and) var absolutt verdt å vente på.


#6

Røverdatter sa for siden:

Goldwasser er veldig bra, men merk at prisene er høyere enn ellers i Gdn. Lavere enn Norge uansett. Og du må bestille bord hvis dere er mange siden den er populær. Nærmest en institusjon. :knegg:


#7

apan sa for siden:

Hva betyr det at prisene er høyere enn ellers i Gdansk, Røverdatter? Hva ligger ting på da? Jeg aner ikke prisnivå rett og slett.


#8

Røverdatter sa for siden:

Det er billig uansett sammenlignet med norske priser. Sist jeg var i Gdansk spiste jeg middag for en hundrelapp på Food court de kveldene jeg var der. På Goldwasser ser jeg du får en hovedrett til 160-170. Hvis menyen på nett er riktig da.

Jeg har vært mye i Gdansk med jobb, og da går vi oftest bare på den restauranten vi var på sist. :knegg:


#9

Røverdatter sa for siden:

Ser også at jeg betalte 530 for middag til 3 på Sempre pizza. Det var ikke noe spesielt godt, så ikke gå dit.


#10

millact sa for siden:

Goldwasser skal være bra har jeg hørt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.