Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

celebelen sa for siden:

Trøtt. Noe så innmari også. Bussen min kom ikke, så jeg tok en annen som var tregere og fullere. Og t-banen var full, med masse folk som ikke skjønner at de skal ta av sekken når de presser seg på. Hvis noen trenger hjelp til å skrive sure brev i dag, er jeg rette person å spørre.

Men det er sol, og jeg er på kontoret og fikk ferdig kaffe.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Ja, så en idiot velger å krysse den mest trafikkerte innfartsåren i Bergen i morgenrushet, til fots. Faller og blir påkjørt. Så da må resten av byen stå. Jada, så Neida. Og nei, det er ikke en vei man under noen omstendigheter skal spasere på. Motorkjøretøy only. (Tror det gikk noenlunde greit med idioten da).


#4

Blå sa for siden:

:trøster: både celebelen og Fintdet hei.

Jeg er på kontoret. Litt dårlig natt med tidenes stressdrøm, så jeg er litt trett. Men, det er fint vær og jeg skal gjøre spennende ting. Så det skal nok gå.


#5

star sa for siden:

Dingler på et venterom.


#6

Nenne sa for siden:

På kontoret, i utrolig fint, men kaldt vær. Det er deilig å se ut da. :)

Jeg rydder i vinene mine og har funnet ut at det nye vinskapet har mye dårligere kapasitet enn forventet. Alle flaskene som skulle få plass der fordrer at man fjerner alle hyllene og bare stabler.:rolleyes:

Hva er vitsen med det? Da får man jo aldri tak i noe. Det eneste som kan inn der da er sånt som skal ligge så lenge at ingen åpner skapet de neste ti årene. Da kan det fungere.

Nuvel. Tungt inne i i-landsproblemene her nå.


#7

Eia sa for siden:

Fint og kaldt vær, ja. Droppet sykkel til jobb, men går hjem igjen. Håper det er litt varmere enn -7 da. :jupp:


#8

Blondie sa for siden:

Det var magisk pent på morgenrunden i dag, med snø på åkrene og gnistrende sol fra skyfri himmel. Iskaldt, men jeg kler meg alltid som om jeg bor på Svalbard. :nemlig: Hunden fikk snust fra seg, så nå er det tilbake til studier igjen.


#9

star sa for siden:

Da har jeg kommet meg på kontoret.
Kroppen bestemte seg for å gjøre krumspring i det jeg setter meg i bilen etter legetimen.
Jaja. Sammenligner lister, kjedelig. Og så har jeg et par på vent i tillegg.


#10

Blondie sa for siden:

Robotstøvsugeren har fått oppdatert stemmeparken sin og nå snakker hen britisk-engelsk! :latter: Det gir meg altså så mye glede at det kommer til å være gullende rent her til enhver tid.

:host: Ja, metodekapittel.


#11

Stompa sa for siden:

Her går det på stumpene løs; pappa er så syk og vi bytter på å være hos han, og det er ikke mye overskudd igjen til jobb. Dagens gladnyhet er at det sklei inn en mulig tilkallingsvikar i tysk fra sidelinja klokka halv ni i morres, så nå får han prøve seg i morra, og jeg tar en egenmeldingsdag.


#12

Syrinx sa for siden:

Ekstra klem til deg, Stompa.

Eg skal til byen på behandling om ei stund. Kom på at eg har eit skjema som eg skulle fylle ut, det har eg gløymd ordne. Trur eg dreg på kafé og gjer det tett opp til timen, sidan eg får vondt i magen av det. Litt kortare tid med ubehag.

Ellers har eg fått to meldingar med det "dritfestlige" snødiktet i dag. Eg har faktisk større glede over å irritere meg over og forbanne snøen enn å synast den er stas.

"Dersom du vel å ikkje
gleda deg over snøen,
vil du ha mindre
glede i livet,
men
same mengde snø"

Voss lyrikklag


#13

Fintdethei! sa for siden:

Stor klem, Stompa. Det er så tungt!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.