Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke ørepropper ønsker jeg meg?

#1

Timar sa for siden:

Jeg har et par Jabra active 75 (eller noe sånt). De har fungert veldig bra, både til Teamsmøter, turer og trening.

Nå har jeg byttet mobil, men øreproppene nekter å knytte seg til ny mobil. Jeg får nullstilt dem og satt dem i tilkoblingsmodus, men de hevder hardnakket at de kun vil snakke med den gamle mobilen.

Så, Long story short, jeg trenger antagelig nye ørepropper. Tips til hvem jeg skal sjekke ut?

Krav:

  • Helt trådløse
  • Funke til trening
  • Sitte godt i øret (dvs lett å tilpasse)
  • Jo billigere, jo bedre..

Tips? :vilha:


#2

frukt sa for siden:

Vet ikke om jeg vil anbefale mine, men jeg kan anbefale å bli kundeklubbmedlem hos Kjell&Co for da kan du prøve de i en måned og bytte hvis du ikke er fornøyd.


#3

Input sa for siden:

Har du koblet dem fra den gamle tlf?


#4

Luftslottet sa for siden:

Har du kjøpt dem på Teknikmagasinet? Har veldig god erfaring med å be om hjelp til å fikse sånt på den på Byporten.


#5

Timar sa for siden:

Ja, frakoblet på den gamle, og satt i tilkoblingsmodus, men ny telefon påstår hardnakket at de er koblet mot den gamle.


#6

Timar sa for siden:

Dessverre. :( Husker ikke hvor jeg kjøpte dem, men sikkert hos en mer eller mindre luguber nettbutikk med tilbud.


#7

Isprinsessen sa for siden:

Du må laste ned jabra appen og koble de på via den


#8

løve70 sa for siden:

Jeg har både Airpods og Bose. Airpods'ene synger nok på siste verset. Har brukt dem daglig i over 3 år. De sitter godt på, støydempingen er ok og de er gode til trening. Jeg sliter med at lyden ble dårlig i Teams møter. Bose er supre til Teams møter, støydempingen er meget god og de sitter godt på. Jeg synes de er litt klumpete til trening.


#9

Lille meg sa for siden:

:nemlig: Ikke gi opp Jabra-ene bare fordi de syns det er litt vanskelig å gi slipp på den gamle telefonen. :knegg: Her fant jeg for eksempel en artikkel om hvordan man kan tilbakestille Jabra-enheten. Jeg tror appen heter "Jabra Sound+" på android - muligens et tilsvarende navn på iPhone.

Man kan også resette Jabra-ene direkte (se her), men det ser ut til at man da også bør fjerne dem fra bluetooth-menyen ... :vetikke:


#10

Timar sa for siden:

Tusen takk, lille meg! Jeg har testet disse tipsene, men den ene øreproppen blinker ikke slik den skal. Den funket forsåvidt ikke optimalt før heller, så den sang nok på siste verset.

Det ble nye Jabra. :nemlig: Med utrolig bra noice cancelling! Disse kan funke selv i åpent landskap. Og ikke minst stenge ute YouTube-skvalderet til yngste. :humre:


#11

sindrome sa for siden:

Hvilke jabra ble det? Jeg har Elite 4 Active og er veldig fornøyd med dem. Jeg glemte dem på toget ca. 16. desember og hentet dem på hittegodskontoret 4. januar, da hadde boksen fremdeles mer batteri igjen og proppene var ferdig ladet og klare til bruk.


#12

Timar sa for siden:

Jabra Elite 7 Active. Jeg trenger noe jeg både kan trene med og gå tur i regnvær med, så antok Active var best, selv om det også finnes en pro-versjon.


#13

Shun sa for siden:

Jeg har disse, pluss noen Jabraer med lavere tall, og disse oppleves som veldig mye bedre kvalitet.

(Jeg brukte litt tid på å lære at trykk på høyre ørepropp stoppet det jeg hørte på, og trykk på venstre slo enten av eller på noise cancellingen, men etter litt treig læringskurve er jeg nå mye proffere).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.