Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Eia sa for siden:

God morgen! Tur til en storstaden i dag, og litt nord for den resten av helgen. Det er lenge mellom hver slik reise, så jeg skal ikke klage. Gleder meg til og med til hotellopphold. :jupp:


#3

Blondie sa for siden:

Det er bråkaldt ute, men også på et merkelig vis litt vårlig. Veiene er uten snø igjen stort sett nå, bare det hjelper voldsomt. (Men det er meldt mer snø i morgen).


#4

Fintdethei! sa for siden:

5 kuldegrader, men snø og regn underveis. Håper dette er vinterens siste krumspring.
Hjemmekontor i dag, sjelen leiter etter arbeidslyst. Den ser ut til å finne mye motstand. Viktige saker spm «hva skal jeg strikke nå», er på agendaen.


#5

Syrinx sa for siden:

Vi er tildelt nokre timar sol i dag. Det set eg pris på. Den tar godt nok til at snømengdene krympar pittelitt. Det er det beste.

Eg har time hos psykomotorisk no om litt, droppar nok innom ein stad for ein dobbel cortado på heimvegen.


#6

star sa for siden:

På kontoret.
Jeg lengter etter helg, men denne blir spist opp av forelesninger og kamp. Kommer til å være skutt søndag kveld.


#7

Toffskij sa for siden:

Jeg har visst bestemt at dette blir den store hjemmekontoruka. Får heller bevege meg ut i verden neste uke. :nemlig:


#8

Blånn sa for siden:

God morgen! Jeg er på jobb. Overhørte akkurat følgende kommentar: «Kontordame, vi må ha en spade, den ene bæsjen har frosset fast». :knegg: Hvem etterlater to lange kabler under et lekestativ på en skole (enten bæsjet selv eller ikke plukket opp etter hund :gaah: ).


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg har to barn som har prøvemuntlig i dag (full pakke med to forberedelsesdager og alt). Jeg kjenner at jeg er spent på begges vegne, men de har hatt flaks og kommet opp i fag de behersker begge to. Snuppa i kunst og knerten i samfunnsfag med tema om den kalde krigen.

Selv er jeg på kontoret og har bare tre møter i dag. Det har vært full møtekaos de siste dagene, så dette var behagelig. Nå får jeg faktisk "produsert" ... og vært litt på FP. :sparke:


#10

celebelen sa for siden:

Felles frokost i dag, da er det ekstra hyggelig å være på kontoret. Utfra værmeldingen blir det nok hjemmekontor i morgen.

Blondie - det er mange som synes skoler og barnehager er utmerkede steder å lufte hunder. Ganske utrolig, men likevel.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.