Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Anbefal et malerfirma i Oslo

#1

Toffskij sa for siden:

Vi skal flytte og må male et par rom i den nye leiligheten før flyttelasset kommer (inkludert maling av tak, noe jeg absolutt nekter å gjøre selv). Jeg er derfor på jakt etter anbefalinger på malerfirmaer i Oslo-området, det er tydeligvis en jungel der ute. Har du brukt noen du var fornøyd med sånn relativt nylig? Punktlighet og godt resultat trumfer pris!


#2

Storm sa for siden:

Både jeg og kjæresten har brukt et firma til maling og annen oppussing, som vi har vært utrolig godt fornøyde med. Punktlige, har stolthet i arbeidet, ryddige ift pris og betaling. Husker ikke hva firmaet heter, for har bare lagret fornavnet hans på mobilen, men sender deg det på PM.


#3

Toffskij sa for siden:

Takk, Storm!


#4

Toffskij sa for siden:

I går prøvde Maverick å overbevise meg om at det var kjempelett og kanskje direkte gøy å male tak, men det tror jeg absolutt ikke noe på. Tar gjerne flere tips!


#5

Tallulah sa for siden:

:knegg: Om du finner noen så send dem gjerne hit etterpå.


#6

apan sa for siden:

Jeg vet ingenting om maling, men siden jeg husker at dere ganske nettopp flyttet (og at flere av oss var misunnelige på den urbane plasseringen), er jeg utrolig nysgjerrig på om dere har funnet et nytt og kult objekt å flytte til.


#7

Toffskij sa for siden:

Det blir ikke noe mindre urbant, i hvert fall, nedre Grünerløkka rett ved Akerselva.


#8

Maverick sa for siden:

Direkte gøy kan ha vært en overdrivelse. :knegg:

Tenkte på dette i går da jeg malte kjøkken i stedet for å skrive eksamen, (men hørte på relevante podder, da!), og ser mer og mer gleden med å sette det bort i og for seg. (Og det var tilstedeværende 17-åring som ble målet for delegeringen. :glis: )


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.