Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken iPhone er bra nok?

#1

Hyacinth sa for siden:

Jeg har en iPhone X. Jeg har vunnet den, så den var fullstendig gratis. Jeg hater å bruke penger på sånt, men nå må jeg snart ha ny, frykter jeg. Det skurrer i alle samtaler jeg har, og batteriet er rævva. Telefonen er fra 2017. Har vært veldig fornøyd med den.

Jeg er teknisk idiot, og jeg vil ikke ha noe annet enn iPhone. Jeg har null interesse av å sette meg inn i teknologiske ting. Ting må se ut og virke som heg er vant til. Hater oppdatering og alt sånt som gjør at ting endres…

Jeg vil altså ha en iPhone som er god nok til en pris som er lavest mulig.

Har dere noen forslag?


#2

Input sa for siden:

Ikke helt det du spør om, men da jeg kjøpte i høst bestemte jeg meg for å tenke at en litt nyere modell kommer til å være «god nok» lenger enn en eldre modell. Jeg kjøpte 13 mini og synes den var absurd dyr. Men er fornøyd med den, særlig størrelsen.


#3

Hyacinth sa for siden:

Jo, men det er litt det jeg spør om også, altså. For den skal jo vare.


#4

Hyacinth sa for siden:

Hva er forresten absurd dyr?


#5

Niobe sa for siden:

Jeg hadde XR og måtte ha ny, veldig akutt, i vinterferien. Jeg fikk en iPhone 11. Det er vel den eldste modellen som er i salg nå, men det er stor sjanse for at den holder lenger enn jeg klarer å holde den hel. XR hadde vært god nok enda, om jeg ikke hadde knust skjermen på den, og den opplevde det som konstante trykk. 11 er merkbart bedre enn XR var, så jeg er fornøyd.


#6

Hyacinth sa for siden:

Hva koster herligheten, og er det egentlig trygt å kjøpe brukt? Mannen min har alltid vært ekstremt skeptisk til brukte telefoner. Men nå har jeg hørt at man kan kjøpe brukte telefoner med garanti?


#7

Input sa for siden:

Tror jeg betalte omtrent 8000,- for den med minst lagringsplass. Jeg har få apper, lagrer lite annet og trenger derfor ikke mer enn 128 GB.


#8

Hyacinth sa for siden:

Jeg tror det kan holde for meg. Lagrer lite og har også få apper.


#9

GydaG sa for siden:

Da ville jeg ha kjøpt den nyeste modellen budsjettet tåler hos en av aktørene som selger «nesten ny». Jeg har god erfaring med både release.no og teleoutlet.no, og har valgt grad B eller C. De ser ut og oppleves som nye, alle de jeg har kjøpt hittil. (Ja, jeg har kjøpt 5-6 stk, både til eget bruk og barn.)


#10

Niobe sa for siden:

Jeg hadde nok ikke kjøpt brukt. Jeg tror min kostet 5500 kr.



#12

Høns sa for siden:

Tenker at en iPhone SE vil være perfekt til ditt bruk. Rundt 6000 ny. Ville ikke kjøpt brukt.


#13

sindrome sa for siden:

Jeg har en iPhone 12ProMax fra desember 2020 og den er fremdeles super. Du synes sikkert at den er for stor, men en hvilken som helst 12 eller en bra 11´ver er sikkert bra. Barna mine har 11´vere alle sammen, fra 2019 eller noe og de BRUKER sine hele tiden.


#14

Hyacinth sa for siden:

Tusen takk!


#15

Hyacinth sa for siden:

Hvorfor ikke brukt fra et sånt sted meg garanti?

(Og dette kommet fra en som er altfor dårlig på bruktkjøp generelt…)


#16

Bayone sa for siden:

Vi har kjøpt nesten ny via OneCall flere ganger og vært veldig fornøyd med de. Har ofte mye på lager også.


#17

Elise sa for siden:

Vi har kjøpt brukt mobil mange ganger, det har aldri vært noe stress. Noen ganger fra onecall sin nettside, og noen ganger på finn. På finn har vi kun kjøpt med personlig overlevering og kvittering.


#18

Input sa for siden:

Jeg hadde gjerne kjøpt fra et sånt sted. Jeg ville nok ikke kjøpt noe så dyrt, som er så "utsatt" for feil, på finn.no, men jeg er generelt veldig positiv til bruktkjøp.

Min ble ikke kjøpt brukt fordi ingen av bruktkjøp-stedene hadde en i en farge jeg kunne leve med. Jeg kan ikke ha rosa telefon. :sparke:


#19

Hyacinth sa for siden:

Jeg kan godt ha rosa telefon. :blånn:

Uansett vises ikke fargen med den type deksel jeg foretrekker. Dessverre.

Takk for tips! :blomst:


#20

Malama sa for siden:

Jeg valgte bevisst lilla telefon da jeg kjøpte. Og nektet plent å kjøpe svart dekkende deksel fra butikken så jeg kjøpte et gjennomsiktig m/glitter med sommerfugler på fra wish som passer meg perfekt.

Så forskjellige man er :)


#21

Input sa for siden:

Det vises jo uansett gjennom kamerahullet. :sparke:


#22

oslo78 sa for siden:

Vi har kjøpt alle mobiler til alle i familien siden 2010 brukt på finn. Superfornøyd med alle sammen.


#23

Hyacinth sa for siden:

Jeg skulle gjerne sett fargen, men jeg foretrekker heldekkende deksel i skinn med lommer til kort inni. Blir mindre redd for telefonen når det er skinn på alle kanter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.