Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pappesker eller plastkasser til oppbevaring

#1

Kaprifol sa for siden:

Jeg har nettopp ryddet loftet i huset mitt, og der var det jammen meg mye rart. Noe av det jeg fant må jeg fortsatt lagre. Og så skjønner jeg at det er helt håpløst for meg å bære store flyttekasser opp og ned loftstigen. Som et HMS-tiltak ønsker jeg meg minst mulig lagring der oppe, og det som skal lagres må puttes i kasser som er relativt små.

Hva slags oppbevaring skal jeg velge og hvor handler jeg?

Loftet har gulv, jeg kan ikke gå oppreist der, det følger utetemperaturen hele året. Det går an å ha papp der oppe, god lufting og blir ikke mugg. Jeg må lagre noe barneklær, leker, julepynt, sommer/vinterklær. Dette må jeg ha i kasser. Ekstra dyner og puter har jeg i poser som jeg allerede har i hus.




#4

Millen sa for siden:

For oppbevaring: Plastkasser.


#5

IzziCreo sa for siden:

Plastkasser. Papp morkner over tid, og håpløst hvis du skal flytte på de etter noen år. Plastkasser er også enkle å stable, samt at man ser hva som er oppi de uten å måtte åpne. Funker fint til klær også. Poser funker dårlig å stable for de sklir unna og man ser heller ikke hva som er oppi de.


#6

Høns sa for siden:

Bananesker er faktisk genialt. De tåler mye håndtering, tåler loft bra over tid og er fine i størrelsen.


#7

Chablis sa for siden:

Plastkasser, vi bytter ut papp med plast på loftet vårt nå.


#8

Lhi-My sa for siden:

Jeg bruker kun plastkasser med noenlunde tett lokk etter å ha hatt mus på besøk i en pappkasse med julepynt for noen år siden. Den julepynten var det knapt noe igjen av, de hadde spist og ødelagt det aller meste. Mus kan man fint ha på loft i nyere hus også, så greit å ta høyde for det.


#9

veobra sa for siden:

Jeg rydder i en bod for tiden og lurer litt på det samme. Vi har en del i flyttekasser nå. Det jeg liker med plastkasser er at de finnes i alle størrelser, er greie å bære og er gjennomsiktige.


#10

Hyacinth sa for siden:

Kun plastkasser.

Vi har hatt rotter på loftet. De har tisset og bæsjet overalt. I tillegg er det dårlig lufting og det blir kondens.

Relativt små plastkasser med lokk, slike man får på Clas O eller Europris, tror jeg. (Mannen kjøper dem.) De er praktiske. Liker best de små, men vi har også digre.


#11

Høns sa for siden:

Men opplever dere ikke kondens i plastbokser?


#12

Nenne sa for siden:

Her er det plastkasser all the way! Kjempekjekt med gjennomsiktige bokser når man er på leiting etter noe. De er også musebestandige.


#13

Hyacinth sa for siden:

Kun hvis jeg åpnet lokket når kassen er iskald.


#14

IzziCreo sa for siden:

Dette.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.