Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Sol er saga blott. Vi er back to normal. Regn, vind og lite fristende utevær. Lurer på om jeg skal sette en deig til rundstykker eller lage røre til litt grove vafler, eventuelt bare sitte og drikke kaffen min i ro og mak før noen står opp.


#3

millact sa for siden:

God morgen! 18-åringen hadde bursdagsfest i går, jeg bør gå og rydde noe tenker jeg. Satte heldigvis på oppvaskmaskinen da jeg kom hjem.


#4

star sa for siden:

Ny dag, nytt fag.
Og så er det full hall i ettermiddag.


#5

Hjertensfryd sa for siden:

Burde verkeleg jobbe med studier, men eg finner ikkje noko motivasjon.


#6

Syrinx sa for siden:

Vakna til lyden av regn, men akkurat no er det synonymt med lyden av snøsmelting og såleis litt kjekkare å forholde seg til.

Sto omsider opp og her luktar det av middag. Satte ei svineribbe med kineisk 5-krydder i ovnen i går og der skal den få stå til middag i dag. Dvs, ute ein tur no da, så eg får steikt ciabatta som eg sette deig til i går kveld.

Ingen søndagsplanar. Burde gått på konsert for å høyre korleis korpset "mitt" ligg an til NM, men trur ikkje eg har plass til sosialisering i dag.


#7

Timar sa for siden:

Her er vi på vei til dag to av NM for crewet til snuppa. De leder knepent etter første runde, så dette blir utrolig spennende! :tvitvi:


#8

Taien sa for siden:

Her er det full rulle denne helgen. I dag er det Rogalands mesterskapet i korps. D spiller, og vi tilbringer mesteparten av dagen i konserthuset og deromkring.


#9

Skilpadda sa for siden:

God søndag! Jeg er trøtt og blid etter veldig hyggelig fest i går, og har til alt overmål både ryddig leilighet og enorme mengder rester, så vi trenger ikke å lage mat på en god stund. :knegg:


#10

Dali sa for siden:

I dag rakk jeg ca 5 minutt tur i sol før den forsvant bak skyene. Har malt, tømt er par kasser og nå lager jeg hjortestek. 1 time stod det, nå har den stått 1,5 og er ikke i nærheten. Så da guffer jeg opp varmen.


#11

Nenne sa for siden:

Siden vi er bortreiste hele påska hadde vi lammelår og appelsinfromasj til søndagsmiddag. Det ble veldig godt alt sammen. Noen ganger er søndager uten program helt rett altså.


#12

millact sa for siden:

Vi hadde mye rester etter 18-års vennefest, så inviterte mamma på spontan middag og sendte med henne rester hjem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.