Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor lager man fin fotobok?

#1

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg har laget fotobok tidligere, hvor den ene var kjempefin (laget på Mac, bestilt hos … Apple?), og de to andre kjipe (Fotoknudsen).

Nå skal jeg lage en ny, og vil ikke bruke Fotoknudsen igjen. Mac har jeg ikke lenger, så det blir ikke Apple. Har noen gjort gode erfaringer, fått noe som har vært skikkelig god kvalitet? Eller må jeg rett og slett kjøpe en Mac for å få det gjort bra?


#2

Hjertensfryd sa for siden:

Mamma lagar to fotobøker i året og bruker smartphoto. Ho er veldig fornøgd.


#3

Myria sa for siden:

Jeg liker Cewe fra JapanPhoto.


#4

venla sa for siden:

Jeg er fornøyd med Cewe/JapanPhoto. Bestiller alltid beste kvalitet på fotopapiret, og synes det er verdt det.

Har prøvd Fotoknudsen et år og var ikke fornøyd med den.

Eneste er at jeg synes programvaren til Cewe er litt jalla. Jeg får ikke laget layout og designet slik som jeg vil, men det blir greit nok.


#5

Pepper Lemon sa for siden:

Det med layout er viktig. Jeg ønsker litt mer plain look. Med Fotoknudsen var det helt herk med store bilder og små og tjo og hei.


#6

Mex sa for siden:

Jeg bruker Cewe og er veldig fornøyd med programvaren der. Man kan velge å bruke designmaler, eller man kan lage alt fra scratch selv, eller en mellomting.


#7

venla sa for siden:

Du kan lage fra scratch uten mal i Cewe. Men om du er vant til feks Indesign eller tilsvarene, så mangler det mye funksjonalitet. Men det er gratis å opprette bruker for å teste hos de.

Ser ut som det går an å lage fotobok i Canva og. Det tror jeg skal sjekke ut til neste gang. Må muligens betale for de proffeste layoutene, men programvaren er bedre der.


#8

kamp sa for siden:

Cewe uten tvil!

Aldri mer Fotoknudsen her tenker jeg, eller mulig en autisme introduksjonsbok men da er det kun 8 bilder per side og jeg har 408 bilder til den boka ;) ikke noe mer digedarie slik jeg har i årsbøkene mine med cewe!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.