Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Fintdethei! sa for siden:

Hjemmekontor i dag. Og frokostbuffeen disket opp med havregrøt toppet med mengder av jordbær. Og om jeg observeres for mye her inne, så bare hiv meg ut. Det må jobbes, nemlig.


#3

star sa for siden:

På vei ut døra. Kurs i kveld. Og så må jeg få gjort ferdig en obligatorisk oppgave som skal inn på fredag.


#4

Sissel sa for siden:

Hjemmekontor her også, litt trøtt, men det går greit. Frokostbuffeen her disket opp med havregryn med valnøtter og skummet melk i dag.


#5

Mex sa for siden:

Så deilig med hjemmekontor.
Jeg har også lyst på flere hjemmekontordager hvor jeg kan daffe rundt i en joggebukse med t-koppen min, og sette på en vaskemaskin eller to mellom møter.
Jeg sliter litt med tiltakslyst i dag.


#6

tink sa for siden:

God morgen! Første gang på kontoret etter ei uke med reising. Inspirerende å fint å komme seg litt ut, men nå er det på tide å komme på hva jeg egentlig skal gjøre her. Planlegger hjemmekontor/avspasering på fredag.


#7

celebelen sa for siden:

Postnord hevder at de har lastet opp en pakke til meg for levering i dag, så da ble det hjemmekontor for å ta imot den. Bonusen er at jeg antakelig slipper å gå ut i regnværet som er spådd i ettermiddag, jeg håper det tar med seg den lille snøen som kom i natt.


#8

Syrinx sa for siden:

Har sendt sjetteklassingen avgarde på fjelldag med kakao, ekstra vottar, ny rattkjelke og sikkert noko til. Veldig kjekt på så mange vis, men som ufrisk forelder er slike annleisdagar ei litt større påkjenning enn eg eigentleg har plass til. Men no er han ute og i rute og eg kan straks gå i dusjen og dra på mi behandling og påfølgande møte med PPT på u-skulen.


#9

Fintdethei! sa for siden:

Synes du har ganske full agenda som ufrisk, Syrinx. Håper du finner noen lommer med egentid innimellom!


#10

Blondie sa for siden:

Hjemmestudiekontor blir aktivt motarbeidet av bortfall av wifi. :mumle: Mulig jeg må tusle til biblioteket.


#11

Martis sa for siden:

Sitter og venter på en lege og røntgen av hånden til ungdommen. Nå er vi kommet inn på et rom, så kanskje vi rekker både jobb og skole i dag.


#12

Syrinx sa for siden:

Ja, Fintdethei!. Det er litt meir på agendaen enn eg eigentleg skulle ynskje nokre dagar. Eller nokre veker. Men så er det heldigvis tomme dagar innimellom og dei er behøvde.


#13

Syrinx sa for siden:

Kva har skjedd, Martis?


#14

Sissel sa for siden:

De har en øvelse på mannens jobb denne uka, så han skal ikke på jobb før kl. 13.00. Siden hans dille for tiden er å bake, så ventes det nystekte grove rundstykker til lunch. Gleder meg.

Ellers, så regner det kattunger her i dag, så det blir nok en innedag. Ikke har jeg bil i ettermiddag heller.


#15

ingling sa for siden:

Mornings, her er det pleiepengedag med barn hjemme. I det minste fint å ikke måtte presse inn hjemmejobbing og faktisk har tid til nevnte barn, selv om jeg skulle ønske vi ikke trengte de pleiepengene. Akk ja. Mannen er på tur og kommer hjem i ettermiddag, så i morgen skal jeg både på jobb og sosialisering, det blir bra. :jupp:


#16

løve70 sa for siden:

God morgen :)
Startet dagen med joggetur. Nå et par møter før jeg blir med arvingen på sprangtrening. Fint å kunne flekse.

Sykdom i teamet mitt og to leveranser på fredag som jeg ikke helt vet hvordan jeg skal klare å få til.


#17

Serafin sa for siden:

Jeg har fått to på skolen, han som er hjemme i dag pga 10-trinn skal hospitere på skolen, og det ikke var plass til klassen, er kommandert til å være med faren og kjøpe trådkurver til soverommet vårt, og hjelpe til med å montere de etterpå.

Jeg har brukt 1 1/2 time på Lillesøster i morgentimene i dag, og er ganske skutt. Men skal sette meg ned og starte på en forelesning iallfall. Mulig jeg må hente henne igjen, da hun faktisk er rimelig forkjølet, men terskelen for å få bli hjemme pga forkjølelse er høy nå som hun endelig er på skolen. Så da henter vi heller tidligere.

Skal på hundesenteret kl 14 for å få hjelp til å klippe klør og under potene på Leo, da jeg har tre hender for lite for å få til det selv. :knegg:


#18

Fintdethei! sa for siden:

Hah, fikk til noe vi har slitt med lenge i systemet. Da er det bare å Lene seg tilbake frem til dagens siste møte kl 15. :glorie:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.