Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Blokkere e-postadresser?

#1

Floksa sa for siden:

Jeg får utrolig mye dritt. Fra «Posten» Teleno, Spotifi osv osv. bare spam. Sikkert 20-30 Mail pr dag i perioder. Har prøvd å blokkere avsender adresse men mailene kommer fortsatt, men merket med blokkert. Det er jo ikke særlig nyttig :knegg:
Jeg bruker Mail programmet på iPhone. E-post adressen min ligger på nett og det må den neste få lov til.


#2

Skilpadda sa for siden:

Har du satt i Settings hva som skal skje med blokkerte avsendere? På min står det «Move to Bin», og søppelkassen ser jeg nesten aldri i.


#3

Elise sa for siden:

Gå inn på hver enkelt mail og trykk på linken om at du vil fjernes fra maillistene. Mye jobb i begynnelsen, men så blir livet lettere.


#4

Floksa sa for siden:

Det er ikke e-postlister. Det er ikke reklame men svindelmail om at jeg må betale en liten sum, at jeg skal få penger refundert fra Telenor osv.


#5

Floksa sa for siden:

Oi! Det var lurt!!
Fikk aktivert noe annet også som gjør at de ikke ser at jeg åpner dritten. Noen ganger er jeg jo usikker og må åpne for å sjekke.


#6

venla sa for siden:

Markere de som spam? Vet ikke hva slags e-post du bruker men Gmail er ivrig på å filtrere alt slikt som søppel. Det hjelper å være aktiv på markerknappen, så skjønner de hva du ikke vil ha.
Men fortsatt lurt å ta en titt innom søppelkassa, for Gmail er litt vel ivrig noen ganger.


#7

Kanutte sa for siden:

Lage regel om å flytte til spam, ja. Og jeg avregistrerer meg aldri fra slike adresser - da vet de jo at de har truffet på et helt levende menneske og fått bekreftet epostadressen din.


#8

Strå sa for siden:

Det er sånn jeg gjør det også. Det funker.


#9

Elise sa for siden:

Trodde de var fra de seriøse aktørene, det var derfor jeg svarte som jeg gjorde. :humre:


#10

kamp sa for siden:

Jeg har hotmail(Outlook) som grunn til Mail på iPhone/iPad og når jeg går inn via nettleser kan jeg gå på innstillinger og der velge ord i tittel om skal sendes til ulike mapper, eller søppelet.
Så barberhøvel går hos meg til søppelkassa ;) (har aldri brukt det heller så kanskje derfor de skal ha meg til kjøpe :p)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.