Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

celebelen sa for siden:

Jeg har sovet gjennom natta uten å våkne flere ganger på morgenkvisten, det var deilig! Nå sitter jeg og prøver å gjøre noe fornuftig på hjemmekontoret, det er visst litt rolig i dag.


#3

star sa for siden:

Skal på kurs i dag og i hallen i kveld.
Halsen er fortsatt piggtråd så håper det gir seg snart.


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg har sovet godt. Både mannen og jeg hadde god tid i morges, så vi spiste frokost med god tid til prat. Og nå er det fint vær i Bergen. Med andre ord. Livet er fint.


#5

Blondie sa for siden:

Så bra med god søvn!

Vi skal på et foredrag i kveld, så jeg hviler frem til det. Mulig med litt innslag av faglitteratur.


#6

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg sitter på tinghuset som vara med møteplikt og krysser fingrene for at alle møter og at all habilitet er ok, for det passer egentlig fryktelig dårlig å skulle være meddommer i dag. Og i morgen. Men jaja.


#7

Fersken sa for siden:

Jeg skal svosje en tur på jobb, før jeg reiser til Trondheim og vårens vakreste eventyr for korpsfolk. :hyper:


#8

Hjertensfryd sa for siden:

Eg fekk omsider korona eg og. Kroppen min liker det ikkje. Så eg har null energi. Passer ikkje heilt med den jobben eg har. Føler eg ikkje kan vera heime heller, for eg er jo ikkje sjuk sjuk. Det var litt lettare då korona tilsa at ein skulle halde seg heime.


#9

løve70 sa for siden:

God morgen:)

Startet dagen med en kort joggetur og en pilates økt.
Nå møter, møter og møter....Ut med jobben på pizza og vin i kveld. Skal bli kjekt å treffe kollegaer jeg ikke treffer til vanlig.


#10

star sa for siden:

Jeg tok rett, men feil valg da jeg valgte bosted for 12 år siden. Er "hjemme" på kurs og det føles feil å skulle kjøre hjem når vi er ferdig. Jaja, sånn er livet.


#11

Syrinx sa for siden:

I dag låg og låg og låg og låg eg, sidan eg ikkje skulle noko før lunsj med ei venninne 1230. Heldigvis sjekka eg meldingsutvekslinga i 10-tida, avtalen er 1130. Så då er dagen omsider i gang her også.

I ettermiddag og kveld skal eg på bingo i fengselet. Etterpå er det samling/kurs for visitorane, så det blir ein lang dag.


#12

Tjorven sa for siden:

Jeg sov helt utrolig godt i natt. Det er så deilig med sånne netter hvor man vekkes av vekkerklokka (og ikke meg selv) og er SKIKKELIG uthvilt.

Det er veldig hektisk på jobb for tiden, men i dag har jeg "bare 4 møter, så da skal jeg faktisk få lest og kommentert en del også. (Jeg innser at jeg nå er over i en fase hvor "les og kommenter" er en stor del av jobben min.)


#13

Toffskij sa for siden:

I dag har jeg takket ja til å delta på et Teams-møte jeg har helt utrolig lave forventninger til, og som liksom skal vare i to timer. For å være snill og pliktoppfyllende! :gal:


#14

star sa for siden:

Tror jeg har spist av det kakebordet med minst smak. Skikkelig nedtur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.