Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fredag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg var tidlig oppe for å ferdigstille tekst til selvvalgt deadline. Egentlig litt deilig å jobbe i morgenstille hus, selv om den biten med å virke tidlig er litt trå. :knegg:


#3

Sissel sa for siden:

God morgen! Har fått logget meg på hjemmekontoret og fått meg en stor kopp te. Sovet sånn ok i natt, men nå er det helg, så det går vel greit.


#4

Maverick sa for siden:

:juhu:

Jeg satt oppe en stund i natt og skrev eksamen, og har stått opp tidlig i dag for å ferdigstille, og ikke minst vurdere om politisk analyse skrevet 02 om natten holder seg i dagslys. :sparke: Er fortsatt 4 timer og 19 minutter til deadline, så et hav med tid! Nå skal jeg bare dytte avgårde et par unger til skolen så blir det så fint atte.


#5

Eia sa for siden:

God morgen!

Permittering snart over for to av oss. Forhåpentligvis for alle innen utgangen av april. Ordrebunken har tatt seg opp, og vi satser på at det holder seg. :krampepositiv:

Jeg har jobbet noe, så også i dag. Stor ordre på vei ut, og noe administrativt som bare blir et stort åk dersom jeg ikke får det unna.

Syklet til jobb i regnværet, og det var slettes ikke så ille. Det er jo bare vann!

Er på kontoret, straks også med kaffe i hånda.


#6

Eia sa for siden:

Heia Blondie og Maverick! :heia:


#7

Blå sa for siden:

:heia: Blondie og Maverick.

Jeg har hjemmekontor og har benyttet meg av anledningen til å ligge litt lengre i sengen. Deilig.

Nå skal jeg jobbe og svosje litt og så skal jeg logge av for et privat møte her hjemme kl. 13. Gruer meg litt, men det går nok greit.


#8

celebelen sa for siden:

Krysser fingrene for at dere snart er tilbake, eia! Her har det gått andre vei, med nedbemanning og drøftingssamtaler. Jeg er ikke blant de som risikerer oppsigelse, men det merkes jo likevel.


#9

tink sa for siden:

Heia Blondie og Maverick! Tvitvi til Blå! :heia:

Her er det hjemmekontor og et forsøk på å ta kontroll på tilværelsen. Jeg tror det skal gå greit, men det er mulig at planen om avspasering ryker.


#10

Tjorven sa for siden:

Jeg har bare ett møte i dag, og skal få unna alt som har ligget og ventet på meg. Mannen min reiser til London for å delta på en konferanse, så jeg får en liten uke hjemme uten ham. Det er veldig deilig med store barn, for det er faktisk ikke noe stress i det hele tatt å være hjemme alene med dem lenger.

I morgen kommer det en gjeng venninner fra hjembyen min til Oslo. Vi skal spise lunsj og gå på teater, og det gleder jeg meg til. (Jeg aner ikke hvilket teaterstykke vi skal se. Jeg bare sa "ja" når de spurte om jeg ville være med. :knegg: )


#11

star sa for siden:

Lykke til, Maverick!

Jeg har en sviktende stemme så høres ikke ut som meg selv. Litt usikker på om det muligens vanker dårlig nytt etter et møte senere i dag. Men men.


#12

Martis sa for siden:

Lykke til til studentene!

Hjemmekontor i dag, kom tidlig i gang og har vært ganske effektiv om jeg kan si det selv. Bare så synd at kantinen er litt kjedelig her og ingen vafler. :knegg:


#13

Blondie sa for siden:

Ferdig før dødlinje! :tøff:

Jeg skal hente den voksne datteren min på flyplassen i dag, blir fint å se henne igjen. Rart med selvstendige avkom. :knegg:


#14

Sissel sa for siden:

Kantinen her i huset disket opp med toast i dag. Måtte i kjelleren og finne frem toastjernet som har støvet litt ned i det siste.


#15

Maverick sa for siden:

Leverte en time før deadline. Nesten litt flaut flink-pikete. :knegg:


#16

Syrinx sa for siden:

Godt levert, bokstavelig talt, av studentane, Blondie og Maverick. No er det lov å unne seg noko godt.

Toast er god fredagslunsj, Sissel. Veldig straks helg!! Yey!

Aukande ordrebunke er kjekt å lese om, Eia. Håpar det fortset slik framover. Kva bransje er det du jobbar i forresten?

Lukke til med møtet, Blå. Det går heilt sikkert fint, og i alle fall blir det godt å legge bak seg når det er noko du gruar for. <3

Det er kontrastar ja, celebelen. Motgangstider er ikkje noko kjekt, verken å stå sjølv i eller vite at andre står i.

Lukke til med dagen din, tink.

Så mange kjekke ting hos deg, Tjorven. Kos deg med venninnene dine, slike treff brukar bli skikkeleg fine.

Eg håpar du både finn at stemma di og slepp så alt for dårleg nytt etterpå, star.

Ingen vaflar, men kanskje den har sjokolade, Martis?


#17

Blondie sa for siden:

Jeg unner meg en tur til psykologen. :knegg: Spennende liv!


#18

Syrinx sa for siden:

I går hadde eg ein lang, men veldig fin, ettermiddag og kveld med visitortenesta. Etter fengselet hadde vi fagsamling der tema var seksuallovbrot, særskild sovevoldtekter. Tankevekkande!

I dag var planen å stå seint opp (check på den) og så gjere meg i stand til å dra innover i bygda i gravferd. Gravferda utgår, eg er rett og slett for sliten. Kjenner rett og slett behov for å sjølvskryte litt over at eg har greidd å setje grenser for og passe på meg sjølv slik.


#19

Syrinx sa for siden:

Det er ikkje den dummaste turen å unne seg det, Blondie. Eg kjøper meg ofte ein god kaffe på veg til eller frå. Litt motivasjon eller premie, alt etter som.


#20

Addison sa for siden:

God formiddag! Syrinx, godt du fikk til å sette grensen der, det er ikke lett!
Jeg er alene hjemme med to katter hele helgen, mann og datter har dratt til bartebyen for å spille NM. Jeg skal følge med litt på stream i løpet av i kveld og i morgen. Trening etter jobb i dag, samt lunsjdate med venninne i morgen i byen, helgen skal nok helt fint fly av gårde. :nikker:


#21

løve70 sa for siden:

God formiddag!

Litt trøtt i dag. Var ute med jobb i går. Pizza og vin -veldig koselig. Drakk ikke så mye og var heller ikke sen, men trøtt for det.

Drar en snartur til Oslo i dag. Feire 50-årsdagen til broren min. Blir kjekt håper jeg.


#22

Maverick sa for siden:

Jeg unnet meg å jobbe litt. :stolt: Og å male litt på kjøkkenet. Hvitt! :gladspøkels: Og grønt! :gladspøkels:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.