Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor bor man i New York?

#1

Obelix sa for siden:

Sønn og jeg skal avslutte USA ferien med noen dager(4 netter) i NY i juli
Vi ankommer og reiser fra Newark
Alle tips mottas med takk


#2

Storm sa for siden:

Vi bodde på Hilton Midtown nå i høstferien. Synes beliggenheten var veldig god, kort vei til mye. Men det er jo et alminnelig amerikansk kjedehotell, så ikke akkurat et spennende boutique-hotell akkurat, men vi synes det funket bra.


#3

Obelix sa for siden:

Takk for tips! Det behøver ikke være fænsy eller spennende. Kun ha eget bad, aircon, to senger, og grei beliggenhet. Vi skal sove der liksom


#4

Obelix sa for siden:

27000 norske kroner for fire netter :sjokk:
Er dette normalpris i NY på denne tiden?


#5

Storm sa for siden:

Vi betalte en del mindre enn det, tror vi betalte 18000 for fire netter. Sikkert dyrere midt på sommeren da. Men det er generelt crazy dyrt der borte nå.


#6

Obelix sa for siden:

Ja, vi bor grstis resten av ferien så kan dytte inn litt penger i NY, men er da måte på. Skal sjekke litt mer, men Midtown er et ok sted å bo?


#7

Lavender sa for siden:

Vi bodde i Midtown, Chelsea, Dream Downtown hotell. Nær Chelsea Market og The High Line. Fint, dyrt, gangavstand til alt, brukte t-banen til resten, populære restauranter i nærheten, og bråkete. Boutiqe hotell i Soho er hyggelig, men 3500,- for en natt i Mai 2019, vet ikke hvor mange prosent dyrere nå.


#8

millact sa for siden:

Midtown er ok, ja.


#9

millact sa for siden:

Ellers er det fullt mulig å bo i Stamford, Connecticut, og ta toget inn. Det tar 45 minutter. Vil tro det er rimeligere å bo der.

Sjømannskirken har muligens et par rom? Sjekk med dem!


#10

Obelix sa for siden:

Takk for tips!



#12

Fjols sa for siden:

Vi bodde på ROW NYC i fjor, hotellet lå i Hell’s Kitchen. Anbefales ikke!
Billig hotell da, men det var virkelig det verste hotellet vi har overnattet på.
Men, tror man finner mange andre ok hoteller i Midtown-området.

Likte oss mye bedre Uptown, men det er sikkert prisen betraktelig høyere.



#14

IzziCreo sa for siden:

Poden og jeg bodde på Hilton Garden Inn Times Square Central, og likte hotellet godt. Det var ikke hinsides priser da vi var der i hvert fall. Det er et hotell med nesten likt navn, men det var litt slitt. Det kan jo selvsagt ha endret seg.

Times Square er jo ikke sjarmerende akkurat, men da er man nært alt. Det var viktig for oss.


#15

amylin sa for siden:

Tror vi bodde på the Gotham Hotel ved 5th og 46 Street. Sentralt og fint.


#16

~TM~ sa for siden:

Jeg bodde på kixby i midtown, rett ved Herald Square og Macy’s. Jeg likte beliggenheten veldig godt. Det er i Midtown (Koreatown).


#17

My sa for siden:

Abonnerer og noterer. Vi skal være der ei uke i månedskiftet juni/juli og lurer på det samme.


#18

Pelen sa for siden:

Vi skal til NY straks og vi skal bo på Four Points by Sheraton Manhattan SoHo Village. Jeg tror det ligger veldig greit til. Jeg har aldri helt lagt min elsk på Midtown. Jeg syns det er mer "stress" der og i tillegg så syns jeg det er mer hyggelig litt lenger syd der det er litt lavere bygninger og ikke bare business-folk og turister som går rundt. Jeg elsker å kunne vandre rundt i f.eks. Chelsea eller Tribeca. :hjerter: En gang bodde vi på Lower East side nær Williamsburg Bridge og der var egentlig ikke så sjarmerende område, men jeg elsket å gå ut fra hotellet på morgenen (man er jo ofte våken tidlig) og kjenne på det ekte Manhattan der helt vanlige folk var på vei på jobb, høre lydene og kjenne duften av NY. Da booket vi via hotwire.com, alltid litt spennende ettersom man ikke vet hva man får, bare hvilket område, men det har alltid fungert greit for oss. En gang (Washington) fikk vi et 5-stjerners for 800 kr/natten.

Det viktige er å ikke være for langt fra t-banestasjon.


#19

millact sa for siden:

Dere som drar til New York nå og i sommer, hva betaler dere for flybillettene?


#20

amanas sa for siden:

Vi bodde på Courtyard by Marriott New York Manhattan/Central Park.
Jeg likte veldig godt at det var så nær central park, jeg elsket å ta en pause fra bylivet med en tur/joggetur der.
Så jeg har alltid tenkt at om jeg skal tilbake vil jeg bo i samme område.



#22

Selma sa for siden:

Vi skal fly til New York og hjem fra Washington. Fra Trondheim betaler vi 29.000 for fire voksne (bestilte i januar) i månedsskiftet juni/juli


#23

Selma sa for siden:

Der har vi også bodd for noen år siden. Ganske romslige rom om jeg ikke husker feil. Stor "hotellmaskin" men sentral beliggenhet

Til sommeren har vi bestilt rom på no.hotels.com/ho1018627040/renaissance-new-york-chelsea-hotel-new-york-usa/?chkin=2023-06-29&chkout=2023-07-03&destType=MARKET&destination=New%20York%2C%20New%20York%2C%20USA&expediaPropertyId=31800845&hotelName=Renaissance%20New%20York%20Chelsea%20Hotel&latLong=40.712843%2C-74.005966&neighborhoodId=6142489&pwaThumbnailDialog=thumbnail-gallery&pwa_ts=1679928211726&referrerUrl=aHR0cHM6Ly9uby5ob3RlbHMuY29tL0hvdGVsLVNlYXJjaA%3D%3D&regionId=2621&rfrr=HSR&rm1=a4&selected=31800845&selectedRatePlan=288205099&selectedRoomType=220236750&sort=RECOMMENDED&top_cur=NOK&top_dp=15964&useRewards=true&userIntent=&x_pwa=1

Hotellet har en liten takterrasse med et lite basseng


#24

Obelix sa for siden:

Vi skal ta innelnadsfly fra og til NY også, så to voksne ca 37000.- t/r. Da er det SAS pluss begge veier. En liten stopp på vei over og direkte hjem
Sjekka nærmere; 27000.- t/r NY. Ekstra baggasje på vei hjem
Vi bestilte for ca 3 uker siden og billettene har allerede nå blitt dyrere
Vi kunne hatt en ungdomsbillett, men den kunne ikke oppgraderes så da blei det to voksen billetter for at vi skal være sikra sitte sammen.

Takk for hotelltips. Jeg noterer og sjekker ut



#26

C3PO sa for siden:

Må hoppe inn og si at vi har bodd på Upper West Side to ganger, og trives godt der. Da følte vi ikke som om vi bodde midt i turistgryta.



#28

My sa for siden:

Noen som har leid en leilighet noe sted? AirBnb, eller andre utleiere? Vi liker bedre å bo i leilighet enn på hotell, når vi er litt flere dager.


#29

C3PO sa for siden:

På The Beacon Hotel er rommene leiligheter med liten kjøkken og spisebord. Vi trivdes godt der.


#30

Chiffre sa for siden:

Vi bodde på EVEN hotel på East 44th street for noen år siden, helt kurant, midt mellom FN-bygningen og Grand Central.
Fra USD 285 pr natt for dobbeltrom med to senger, ser jeg.


#31

Tjorven sa for siden:

De er veldig strenge på boligutleie i NY, og det er vanskelig. Det finnes garantert et underhåndsmarked, men det er ikke lov.


#32

millact sa for siden:

Dere kan bo utenfor og ta toget inn. Hoboken i New Jersey er sjarmerende og er på andre siden av elven og en kort togtur unna.


#33

Apple sa for siden:

Vi har bodd i Sjømannskirken, veldig greit, trygt og sentralt. I høst valgte vi Brooklyn og det var veldig kult. Det var venninnetur da. Følte da litt at Manhattan er Karl Johan og Brooklyn Grunerløkka, uten sammenligning forøvrig. :humre:

Vi bodde på Williamsburg hotel. Nydelig takterrasse med basseng og utsikt over skyline. Men det var mye unge, velstående som hang på takterrassen.


#34

My sa for siden:

Da har vi endelig landet på overnatting! :hyper: Via booking.com fant vi en leilighet som ser både stor og koselig ut, og har plass til oss alle, i en gammel brownstone-bygning i Harlem. Det er aldri godt å vite hvordan det blir, men anmeldelsene er udelt positive i alle fall. Krysser fingrene for at det blir bra! Takk for tips, alternativet var en AirBnb i North Bergen. :jupp: Det så også veldig fint ut, men vi endte opp med Harlem etter familieråd, :knegg: på grunn av beliggenhet. Noe dyrere der selvsagt, men sett i forhold til hva hele ferien kommer til å koste totalt sett, :skremt: så har det ikke veldig stor betydning. Ikke så lett å finne noe til en ok pris, når vi er en familie på fem (nesten) voksne personer ...

#35

Synnemor sa for siden:

Vi leide leilighet på Upper East Side da vi var i NY sist med hele familien. Leide via AirBNB og det var en veldig god løsning siden vi slapp å spise alle måltider ute. Var der i 9 dager, og da var det godt å kunne trekke seg litt tilbake i en leilighet og være litt for oss selv innimellom. NY er en hektisk by og man kan bli ganske sliten av alle inntrykkene!


#36

My sa for siden:

Ja, det var det vi også tenkte. Leiligheten vi har leid har et lite kjøkken, så vi kan spise noen måltider der. Spiser sikkert ute for det meste likevel, kjenner jeg oss rett, men veldig godt å ha muligheten. Da vi var i Frankrike i fjor sommer spiste vi også i leiligheten noen av dagene.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.