Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

PC-en finner ikke nettverket

#1

frukt sa for siden:

Jeg har fått ny antenne og router, nytt nettverksnavn og passord. Men pcen finner ikke nettverket. :gaah: Den finner naboenes, og to skjulte som ikke kommer opp på mobilen. What to do?


#2

Magica sa for siden:

Får du opp nettverket på mobilen din da?


#3

frukt sa for siden:

Jepp, og andre dingser også.


#4

jolie sa for siden:

Oppdater driveren på nettverkskortet ditt.


#5

frukt sa for siden:

Det går ikke for nettverkskortet fungerer ikke, så jeg bruker wifi dongle. Det er kanskje på tide å bytte ut pcen. Den er tross alt over 7 år.


#6

Lille meg sa for siden:

Have you tried turning it off and on again?

Ta eventuelt ut dongelen fra PC-en, og sett den inn etter at PC-en har restartet. (Jada, jeg vet. 1. linjesupport. Men man vet jo aldri.)

Det er lenge siden forrige gang jeg måtte sette opp en slik dings, men jeg lurer på at man kanskje må kjøre et eller annet installasjonsprogram? Jeg ville forsøkt å kjøre det installasjonsprogrammet på nytt. Samt, selvsagt, dobbeltsjekket at Windows (for det er Windows du kjører, sant?) var oppdatert på alle bauer og kanter. (Heeeh - som kanskje blir vanskelig om du ikke har internett-tilgang, ja ...)


#7

frukt sa for siden:

Takk for tips. :blomst: Jeg kan dele internett med mobilen. Det er litt treigt bare.


#8

Lille meg sa for siden:

Hvis PC-en har en LAN-port (og det vil jeg egentlig anta at en 7 år gammel PC har?) og den ikke står alt for langt unna routeren, så kan du bruke en Ethernet-ledning mellom PC og router for å få PC-en på nett. Det burde kunne gå kjappere enn å dele via mobil.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.