Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Komfyr - hvilken?

#1

vixen sa for siden:

Jeg tenker jeg skal flytte komfyren vår på småbruket og kjøpe en ny til å ha hjemme. Jeg tenker induksjon med pyrolyse. Andre ting jeg ønsker meg? Damp? Annet? Ikke innebygd og må være standard bredde pga innredning. Tips?


#2

Lille meg sa for siden:

Vi kjøpte induksjon med pyrolyse, som vi er fornøyde med. Men det viste seg at vi må ta ut all innmat (rillene på siden og ovnsbrett/-skuff) samt vaske innsiden av ovnsdøra, før vi starter pyrolyse-programmet. Så da blir det brukt mindre pyrolysering enn vi burde. :sparke: Jeg tror andre komfyrer har systemer hvor man ikke må ta ut rillene og kanskje heller ikke trenger å vaske innsiden av ovnsdøra. Det hadde i alle fall jeg lett etter om jeg skulle skaffet meg en ny komfyr.

Det sagt - vi har omtrent sluttet med å bruke "den store" komfyren. Nå bruker vi i all hovedsak airfryer-ovnen (som fungerer som en mini-ovn) til "alt", det være seg steke ustekte rundstykker, varme opp pizza (må selvsagt være i mindre biter) eller egentlig alt som involverer steking av "småting". Den er enklere å rengjøre også.


#3

Niobe sa for siden:

I tillegg til induksjon og pyrolyse, så er uttrekkbare skinner et must for meg.


#4

løve70 sa for siden:

:nemlig:


#5

celebelen sa for siden:

Det er genialt! Vi har damp, men har ikke brukt det så mye som vi trodde.


#6

vixen sa for siden:

Usikker på om damp jeg også. Blir dyrere jo mere krav jeg har. Samtidig er jeg glad i være på kjøkkenet så ønsker noe jeg vil bli fornøyd med over tid. Induksjonen vi nå flytter på hytta er fra 2009 så de holder jo lenge.


#7

Retz sa for siden:

Jeg har enkle behov når det gjelder komfyr. Min har riktignok induksjon, men forøvrig er den temmelig strippet for funksjoner. Har ikke en gang varmluft, valgte den biten bort fordi jeg aldri brukte det på den gamle.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.