Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lydbok på norsk, anbefalinger?

#1

Eia sa for siden:

Jeg trenger lydbokanbefalinger. Helst på norsk, og helst ikke krim.

Noen spesielle opplesere (er det korrekt betegnelse?) å anbefale?

Noen av de lydbøkene jeg har likt best, med tanke på opplesing: Tante Ulrikkes vei, Przewalskis hest, En mann ved navn Ove

Full spredning av Heidi Lykke: jeg likte boka, men jeg synes ikke den var så godt lest.

Det kan gjerne være utenlandske forfattere, altså, men jeg er avhengig av gode lesere for å holde fokus.

Noen? Evt. lenke til tidligere tråder (søkte litt, men fant ikke noen)


#2

banana sa for siden:

Jeg likte Et liv forbi av Helga Flatland. Fint at den ble lest av en eldre og en yngre kvinne om hverandre, ettersom hvem som var jeg-personen.


#3

banana sa for siden:

En bok jeg alltid har likt er Kim Novak badet aldri i Genesaretsjøen av Håkan Nesser. Jeg vet ikke om den finnes som lydbok, da. I hovedsak en oppvekstskildring med en innslag av en krimgåte.


#4

Millen sa for siden:

Jeg liker Min Kamp ac Knausgård lest av Anders Ribu på Fabel. aer på bok 3 nå. Likte og godt Mjøsa rundt med mor, mannlig oppleser, husker dessverre ikke hvem.
Fabel har en del norske forfattere hvertfall. Lest av ulike, noen opplesere er bra, andre ikke. Dårlige opplever orker ikke jeg høre på, stort sett vært kvinner (husker ikke navnene).
Jeg har bare Fabel.


#5

Floksa sa for siden:

Mitt tips er at hastigheten kan redde en dårlig innleser. Ved å skru opp hastigheten kan man ofte redde lytteropplevelsen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.