Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Et fint, yndig og overkommelig strikketøy til ny verdensborger?

#1

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har aldri strikket noe til baby før. Nå har en skjønn kollega fått sitt første og veldig etterlengtet barn. Jeg lurte på om jeg skulle prøve å strikke noe overkommelig, mykt og praktisk. Noen forslag? Ikke med fletter, ellers tror jeg at jeg burde klare en del.



#3

Che sa for siden:

«Lillebrors romper» er lett å strikke


#4

Isolde sa for siden:

Lillebjørn lue. Den er veldig lett når man forstår "hel" fellingen bak.
Mamma har strikket mange luer til oss, men vi har en tendens å velge denne hver gang vi går ut da den sitter så godt på. Jeg må strikke nye når disse to vi har nå er for små.

strikkeverden.no/products/lillebjornlue?variant=40006701023390&currency=NOK&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gclid=CjwKCAjwrJ-hBhB7EiwAuyBVXaAquC7e18-8f2vE6Xq0uVNX1C3sal-q1tkAm-unAC95k1CHneTORhoCrwoQAvD_BwE


#5

Blå sa for siden:

Hvis du vil ha noe som er lett å strikke, men som tar litt tid, så sjekk ut Mor Signes babyteppe på Nøstebarn. Helt enkel rettstrikk og veldig anvendelig. Men, som sagt, det tar litt tid.


#6

sindrome sa for siden:

Jeg har satt veldig pris på jakker med raglanfelling i str 2-4 år. De varer lenge og hvis de er dtrikket i en nøytral farge er de så greie å bruke.


#7

Fintdethei! sa for siden:

Takk for fine tips, dere! Lurer på om jeg skal finne oppskrift på en jakke, også kanskje den luen Isolde linket til.




#10

Fintdethei! sa for siden:

Sorgenfri, ja! Jeg har sett reklame for den på instagram, men jeg klarte ikke å finne den igjen. Den vil jeg strikke. Takk!




#13

Jålebeinet sa for siden:

Det er bare rett og vrang så det bør gå greit.


#14

Blånn sa for siden:

Vi kan også møtes nede i dumpa for hjelp. ;)


#15

Input sa for siden:

Ja! Jeg har en god del andre prosjekter jeg må ha ferdig først, så har tid til å samle mot. :knegg: Men vi burde jo uansett møtes for kaffe og strikk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.