Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Klær til mann med annerledes kroppsfasong?

#1

Floksa sa for siden:

Har en sønn som det er utrolig vanskelig å finne klær til. Han bruker 2-3xl eller 42» bukser.
Problemet er sprekken på midten. Det virker som om ingen bukser sitter skikkelig. Uansett hva han har på seg blir det sprekk på midten.
Slik at rumpa synes.
Jeg skjønner ikke hva jeg skal lete etter for å finne bukser som sitter pent.


#2

liefje sa for siden:

Hjelper det ikke med belte heller? Jeg opplever i alle fall at enkelte menn rett og slett må ha belte.


#3

Floksa sa for siden:

Nei, buksa henger i og for seg godt på. Men fasongen gjør at den enten må henge ganske langt ned på rumpa eller godt over. Og godt over er vanskelig å få til for de fleste bukser er ikke langtur nok i skrittet. Om det ga mening. Vi har prøvd noen av mine gamle bukser og kvinnebukser i str 50-52 med stretch funker. Da kommer buksa såpass høyt at den dekker rumpa godt. Men det er noe med å bruke mammas avlagte bukser og de har ganske feminint snitt.


#4

Bokormen sa for siden:

Jeg har hørt mange har fått god hjelp med buksekjøp på de store jeansbutikkene er gjerne finner i større byer. (Vet dessverre ikke om noen konkrete :sorry: ) I utlandet har man gjerne tilgang til spesialbutikker i større størrelser til mye bedre priser og utvalg enn her hjemme. :)

Han jeg er gift med er høy og kraftig, men han er mer lang i ryggen, så alle gensere og tskjorter blir for korte. Det hjelper ikke å gå opp i størrelse heller. :gal:


#5

meisje sa for siden:

Kanskje du kan få hjelp hos klesbutikker som feks lewis eller jack&Jones eller carlings, jeg har fått veldig god hjelp der til mottsatt problem, så tenker de kan hjelpe også i den andre enden. Vi har ofte kjøpt klær i Nederland fordi vår families kroppsfasong ere mere vanlig der pluss at det er vanligere med bedre service på klesbutikker der.



#7

-ea- sa for siden:

Lurte lenge på sprekken i midten... men du mener at han bli mellabær, som vi kaller det. Mellombar på søringsk. :humre:
Han er ikke alene om problemet, ettersom jeg ser rundt meg i jobbsammenheng. Belte med stretch?


#8

Floksa sa for siden:

Der lærte jeg noe nytt ja. Og ja jeg tror absolutt det er noe som kan fungere!!

Mellombar beskriver situasjonen svært godt ja :lol:
Jeg blir helt sprø av det. Mannen det gjelder hadde vandret rundt med t skjorta på vrangen, en sokk og truse om ikke han fikk litt støtte hjemmenifra :knegg:
Så det må sitte godt, helst av seg selv.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.