Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blondie sa for siden:

God morgen! Jeg skal avgårde på lesesalen, løper ut mens de andre sover søtt. Satser på en produktiv dag, så det blir litt feriering utover i uka.


#3

Pøblis sa for siden:

Jeg er på miniferie i Danmark, skal snart ned og spise siste hotellfrokost for denne gang.

Været er nydelig, men er glad jeg har med stor dunjakke.


#4

Frøy sa for siden:

God morgen! Jeg har en etterlengtet dag på hjemmekontor og har allerede fått utrettet mye. Ute skinner solen og jeg er klar for å ha lunsj ute i den i dag.


#5

tink sa for siden:

God morgen morgenfugler. Jeg har sendt hordene avgårde til en dag i skibakken. Skal jobbe litt og slappe av enda litt mer. Strålende sol, så det frister å få ryddet litt i hagen.


#6

Martis sa for siden:

Kaffe og sofa, hadde date med dr.dropin tidligere i dag. Ingen vitse å sløse bort feriedager når jeg tydeligvis ikke blir frisk i dag heller. :sukk: Fin utsikt da til alle som koser seg på ski i solen.


#7

Fintdethei! sa for siden:

God morgen! På kontoret. For lite, men litt bedre søvn enn de foregående nettene. Og solen skinner fra skyfri himmel. Tankene spinner allerede rundt hvor jeg skal går tur etter middag, eller om jeg skal trene inne. Må lage plass til påskesjokoladen, dah.


#8

Toffskij sa for siden:

Morn! Etter to mildt sagt intense dager har vi endelig fått tømt gamleleiligheten, og så har vi gjort om den nydelige minimalistiske leieleiligheten til en slags kreisi-kaotisk sirkusleir. :nemlig: Ser i krystallkula at det blir en del rydding i påskedagene, men i dag koser jeg meg på biblioteket.


#9

Tjorven sa for siden:

Jeg har inntatt hotellfrokost i Gøteborg. Vi spontanbestilte litt kortreist ferie, og det er skikkelig stas. I går var det helt kreisi fint vær her. I dag skal vi på kunstmuseum (det skulle vi i går også, men da var det visst stengt).


#10

Syrinx sa for siden:

Har kledd meg i shorts og t-skjorte og er klar for ein dag i solveggen. Ser på det som mi oppgåve å sjå på snøen smelte i dag.


#11

Fintdethei! sa for siden:

Det er faktisk en utrolig viktig oppgave, Syrinx! Er uendelig takknemlig for at du tar en for laget og ofrer deg til denne oppgaven i dag!


#12

Kaija sa for siden:

God formiddag.
Jeg skal bli litt mer voksen, og kjøper bil i dag. Skrekkblandet fryd. :lol:
Da mangler jeg bare å bestå litt oppkjøring over påske. -Mer skrekkblandet fryd der.


#13

millact sa for siden:

Jeg er på jobb, går så det suser.


#14

star sa for siden:

Registrerer meg på bemanningsbyrå. Om så bare for engasjement.
Skal ut en tur etterpå.
Fikk ferdig kjøkkenet igår. Har ikke vært så ryddig på lenge. Spisebord og stuebordet er neste oppgave.


#15

star sa for siden:

Henger på verksted igjen. :sukk:


#16

millact sa for siden:

Kjipt, Star!


#17

star sa for siden:

Det var like før den gikk på dynga i dag faktisk.
Men original del var faktisk å få tak i. Det som er med gammel bil som ikke produseres lenger er jo at deler ikke er å få tak i. Tror det var den eneste nye som var å få.
Så er uten bil til uti uka etter påske. Har ikke behov for bil nå uansett.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.