Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gjøre om høyskap til integrert fryseskap?

#1

Toffskij sa for siden:

Vi har kjøpt ny leilighet, og skal flytte fra integrert fullstørrelses kjøleskap + integrert fullstørrelses fryseskap til et vanlig integrert kombiskap. Sistnevnte hadde vi i tolv år i forrige leilighet, og jeg var frustrert sånn ca. hver dag over hvor lite plass det var. :gal: Jeg vil derfor gjerne ha to separate skap i full størrelse nå også.

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=67227&amp;d=1680609018[/img]

På bildet ser dere hvordan det er på det nye kjøkkenet (som er nytt og pent og som jeg slett ikke har tenkt å bytte ut). Det integrerte kombiskapet er i hjørnet ved vinduet, og så er det et vanlig høyskap i det andre hjørnet på samme vegg. Det jeg lurer på er om det vil være mulig (uten ekstreme kostnader) å gjøre om høyskapet til integrert fryseskap (og bytte kombiskapet med fullt kjøleskap)? Eller tror dere det vil gå å rive høyskapet og bare putte inn et frittstående kjøleskap der, men la resten av veggen være som den er? :gruble:

Jeg vet ikke hvor kjøkkeninnredningen er fra, så bonuspoeng om noen vet det!


#2

Toffskij sa for siden:

Jeg skjønner selvsagt at vi kan rive hele innredningen på veggen, putte inn to frittstående skap og fylle resten av veggen med noen andre skap-/benkegreier, men jeg har lyst på minst mulig intervensjon.


#3

annemede sa for siden:

Vill synsing, jeg vil tro du trenger lufting i sokkelen, ellers må du sjekke at det er strøm, og at bredden er OK.


#4

meisje sa for siden:

Helt uproblematisk å sette inn hvitevarer i det andre høyskapet også. Det største kostnaden er at innbyggings hvitevarer vanligvis koster mer enn frittstående.


#5

Tjorven sa for siden:

Vi har fryseskapet i boden. Er det en mulighet dere har?


#6

Toffskij sa for siden:

Nei, ingen innvendig bod.


#7

-ea- sa for siden:

Putte inn et kombiskap også på høyre side? Minst mulig styr med det, kanskje.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.