Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Fersken sa for siden:

God morgen!

Relativt tidlig opp for en gangs skyld. Skal en tur over fjorden på middagsbesøk og overnatting. Ser ut til å være strålende vær og blå himmel.


#3

millact sa for siden:

Er på jobb og har vært her siden 0715. Strålende påskevær; vi er tre stk her nå. Senere blir det skogstur med familie fra Oslo, gleder oss.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg sov litt lenger i dag, etter en lang og intens dag på lesesalen i går. Nå er jeg imidlertid i gang igjen, det er bare å jobbe på. I morgen er planen å ta litt fri.


#5

Tjorven sa for siden:

Vi er tilbake i Oslo etter en liten miniferie i Gøteborg. Nå skal jeg på Nasjonalmuseet. Det er gratis inngang i dag, og jeg er spent på hvor mye folk det innebærer.


#6

Frøy sa for siden:

Jeg har bursdag i dag. :lykkelig:

Skal jobbe en time til, så skal jeg lage handleliste og få påskematen i hus. Men etter det så skal jeg pakke meg ut i solen sammen med lydbok og strikketøy og bare nyte solen og livet.


#7

Toffskij sa for siden:

Gratulerer med dagen, Frøy! :konfetti:

Jeg er en liten tur på biblioteket før det stenger (kl. 12), og så er det vel påskeferie etter det, tenker jeg. Fantastisk vær i Oslo. :hjerter:


#8

Millen sa for siden:

Gratulerer med dagen, Frøy. :blomster:


#9

Syrinx sa for siden:

Gratulerer med dagen, Frøy!

Direkte inne frå solveggen her. Ventar på at ei barndomsvenninne skal stoppe på for ein kaffi.


#10

Blå sa for siden:

God morgen.

Vi sitter i solveggen på hytten og spiser frokost. Det er fremdeles nydelig på fjellet, men vi skal pakke oss sammen i dag og reise hjem.

Jeg er glad i bypåske også så det skal bli helt fint.


#11

Blondie sa for siden:

Hurra for Frøy!

Jeg kan styre meg for bypåske, mest fordi det har vært sånn i for mange år. Vi planlegger dog en liten tur til kysten i morgen, synd at været skal bli dårligere. Det er noe med å kjenne litt på kystlufta og se vårtegnene som ofte er tydeligere der.


#12

Skilpadda sa for siden:

God onsdag, og gratulerer til Frøy! Jeg er på kontoret nesten helt alene, men det er bare en halvtime igjen av arbeidsdagen. Blir fint med noen fridager hjemme med familien. Tror jeg skal se om noen skobutikker er åpne før jeg drar hjem; jeg kom plutselig på at jeg trenger nye sneakers før vi skal til Amsterdam neste helg.


#13

star sa for siden:

Gratulerer med dagen, Frøy. :fløyte:

Sløv dag. Burde lese.
Mye folk og stor ståhei i kveld.


#14

Blånn sa for siden:

I stedet for å bake kake og pakke for påske har jeg vært på jobb og ryddet etter et par elever som hadde «kost» seg på kunst- og håndtverkrommet i går ettermiddag. Maling, glitterlim, perler, fjær mm i skjønn forening. De skyldige plukket perler og fjær i to timer. Jeg har kastet og skrubbet gulv.

Men nå skal det pakkes for fjellet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.