Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

millact sa for siden:

I dag er planen hyttebrunsj hos min bror og co. Vi gleder oss, alltid koselig.


#3

polarjenta sa for siden:

God formiddag.

Ingen store planer i dag, skal handle litt. Jeg har en sønn som har spist deler av middagen, så jeg må handle nytt. Ellers så skal jeg se videre på shetland.


#4

Blondie sa for siden:

Vi skal langtidssteke et lammelår og ellers gå tur ved kysten. Deilig vær! Det er bare oss voksne, så vi dingler rundt og gjør det vi vil.


#5

Syrinx sa for siden:

Vi er invitert på middag hos foreldra mine, så det blir ein tur innover i bygda. Satsar på at det er reist såpass med snø at det går an å kome seg på ein god skogstur, det treng både eg og hunden.


#6

star sa for siden:

Vært på en liten butikkrunde.
Ingen fancy påskemiddag her. Taco og kamp på TV på 2 av oss. En skal se den live.


#7

millact sa for siden:

Snart topptur med min bror og co, så taco hjemme bare oss tre og så et glass vin eller to hos kollega.


#8

ingling sa for siden:

Vi har vært på bytur i strålende vær, minsten og jeg tok hurtigbåt inn. Nå prøver jeg å komme i gang med rydding og pakking før hjemreise i morgen, men det er så kjedelig!


#9

Blånn sa for siden:

Jeg har vært på skitur. Mellomste ble med bittelitt men formen sa stopp. Eldste og mellomste er litt pjuske i påsken, mannen har ryggvondt og jeg er forkjøla. Ble allikevel en fin tur over vidda. Traff mamma omtrent halvveis og det ble vaffel på nærmeste serveringshytte.


#10

Nenne sa for siden:

Vi har vært i Eiffeltårnet i dag. Forhåndskjøpte billetter anbefales. Ikke bare gikk vi forbi tusenvis av mennesker i kø, vi var på første heis opp! Så vi kunne i fred og ro tusle rundt og ta alle de bildene vi ville uten å måtte vente eller ta hensyn noe sted.

Nå har vi gått og gått og gått i tre dager og vi har vært over alt. Nå er jeg klar for å dra hjem.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.