Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

Blondie sa for siden:

Fint å være halvveis i uka allerede. Jeg er trøtt fordi hunden er pjusk og måtte ut flere ganger i natt. :gjesp: Nå jobber jeg litt mens jeg venter på at ungdommen forhåpentligvis gjør seg klar til skole. Vått og gjørmete ute, så det er bare å bruke tiden på å jobbe iherdig.


#3

Mex sa for siden:

God morgen.
Føles som jeg brygger på noe forkjølelse her jeg sitter. Urk. Tung i hodet og tørrhoste.


#4

star sa for siden:

Stemmen min er fortsatt rar. Syns dette tar tid.
2 avtaler i dag. Så da blir det stolpejakt samtidig når jeg først skal ut. Ser ut som det skal være opphold fram til i kveld så håper det stemmer.


#5

løve70 sa for siden:

Kjennes ut som om jeg er iferd med å bli syk. Passer veldig fint nå som det er helt crazy på jobb. Ja,ja. Har fått gått tur med hunden og er allerede igang med dagens tredje møte. I dag er det 'kun' b2b møter fra 07.30-16.

Godt det allerede er onsdag.


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Siden vi snakker om symptomer, lurer jeg på om jeg har greid å få pollenallergi på mine gamle dager. Har hatt rennende nese i over en uke uten å føle meg syk, og ble bedre da det begynte å regne. :gruble:


#7

Tjorven sa for siden:

Jeg var flink til å legge meg tidlig i går, og la meg tidlig. Heldigvis fikk jeg sove også, så jeg var faktisk klar til å dra på jobben i dag. Det var deilig.

Jeg har møter stort sett hele dagen, men det er interessante ting jeg skal snakke om, så det er helt greit for meg.


#8

Fersken sa for siden:

Jeg sliter skikkelig med å legge meg tidlig og får dermed alt for lite søvn.


#9

Eia sa for siden:

God formiddag! For å være med i gjengen, kan jeg melde om mulig omgangssjuke i vår heim. Foreløpig begrenset til vår yngste, dog.

Jeg sitter på jobb, men jobber med en presentasjon i privat regi. Driftssjefen og jeg klokker timer for mailhåndtering, ordreplukking og administrasjonsarbeid, og jeg skal snart i gang med noen salgstelefoner. Ca. 50% jobb foreløpig for oss to. Det er da noe. :jupp:


#10

tink sa for siden:

God formiddag. Har hatt en nød-utrykking for å skaffe oppdatert faglitteratur. Så tilbake til dyp konsentrasjon før bilen skal få sommerdekk og vinterdekkene på hotell for sommeren.


#11

Hjertensfryd sa for siden:

Hatt ei skikkelig dårlig natt. Lagt med frostrier og oppkast. Nytt utbrudd av rosen og det var visst eit skikkeleg eit, denne gongen. Fått legetime i morgon, så mulig det blir ein ny antibiotika kur på meg.


#12

Pappalille sa for siden:

Jeg burde skrive oppgave. Det gjør jeg ikke. What else is new? :vetikke:


#13

Blondie sa for siden:

Jeg forsøker også å være flittig student, men det går trått. Fordelen min er at jeg har godt over tjue tusen ord jeg kan lese korrektur på når det ikke er så lett å skrive noe. Jeg trøster meg med at arbeid er arbeid. :sparke:


#14

Pelen sa for siden:

Heier på er som studerer og er selv veldig glad for at jeg ikke gjør det selv.


#15

star sa for siden:

Og jeg bør lese.
Vært hos legen som faktisk kommenterte stemmen min. Så en annen avtale i byen. Nå mangler jeg bare 4 stolper. De ligger for seg selv og passer ikke helt i runden. Tar de på mandag når jeg skal den veien.
Runder 12.000 skritt før jeg er hjemme.


#16

Hjertensfryd sa for siden:

Hadde veiledning på mi oppgåve i dag. Ho vart heldigvis fornøgd, så det var berre nokre småting eg må fikse før innlevering


#17

Pelen sa for siden:

Så godt Hjertensfryd! Godt jobba!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.