Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tirsdag


#2

Blondie sa for siden:

Jeg er oppe og forsøker å være effektiv før håndverkere invaderer boligen. Mulig jeg må sitte ute i sola mens de stresser rundt. ( :glis: )


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg er på jobb og skal lede heldagsmøter i to hele dager. Det er veldig intensivt. Men dette er en type møte som vi er pålagt i utredningsprosessen vår, så det er bare å smile og holde ut.

Nå bunkrer jeg opp med kaffe og FP slik at jeg skal klare å holde meg våken gjennom hele møtet.

Jeg gleder meg VELDIG til fint vær i dag.


#4

Blå sa for siden:

:heia: Tjorven

Jeg er på kontoret og har fått fin utsiktsplass. Det er nydelig vær og jeg har skjørt og småsko og har lyst til å gå ut. Men det får bli senere i dag.


#5

tink sa for siden:

God morgen, deler ut vakter for sommeren og er ellers i godt humør.


#6

Dali sa for siden:

Morn fra hjemmekontor. Skal ha med omplasseringsdyret på adferdstime i dag så da ble det hjemmesitting for å slippe bortkastet transporttid. Sol her og, det kan vi like selv om vi sitter inne. Det nevnte omplasseringsdyret ligger iallefall og nyter solsteiken i sofaen. :knegg:


#7

celebelen sa for siden:

Hjemmekontor her også, kom meg avgårde på trening i morges og er veldig fornøyd med meg selv. Nå må jeg komme meg gjennom et par ting på gjørelista, så blir jobben også fornøyd.


#8

Toffskij sa for siden:

Fantastisk vær! :hjerteøyne: Jeg sitter her og lurer på hvilken av de 10 000 tingene på todo-lista jeg skal gjøre først. Kanskje best å fjase bort de første 20 minuttene. :nemlig:


#9

star sa for siden:

Jeg har blitt innkalt til jobb for en dag.
Ferie er bestilt en vei.


#10

Eia sa for siden:

God formiddag! Ikke mange gleder ved å være (del-)permittert, men to ting slår meg i dag. Vi kunne vært streikerammet, og været kunne vært verre. :jupp:

I dag blir det en fryd å beskjære epletrærne i solen. :glis:


#11

millact sa for siden:

Nydelig vær; skal i begravelse om under tre timer, så resten av dagen går vel med til det.

Planen i kveld er å se på en båt.


#12

Fintdethei! sa for siden:

Jeg er så sulten. Ikke utenkelig at buksen ramler av før lunsj.


#13

løve70 sa for siden:

På kontoret. Det kontoret jeg pleier å bruke var opptatt, så jeg måtte finne et annet :( Note to self: få eget kontor.......

Ellers fikk jeg skviset inn en treningsøkt mellom alle møter. I ettermiddag er det Pay&Jump. Satser på at hesten er klar.


#14

Skilpadda sa for siden:

Slett ikke så verst å være tilbake fra miniferie når Oslo er sånn som i dag! Ikke har jeg noen særlige planer for de neste to ukene heller, bortsett fra jobb og trening. Det er også helt greit.


#15

Tjorven sa for siden:

Tips for dagen: få alle de personene som normalt sett peprer deg med e-poster til å samles i samme rom en hel dag. Da blir det behagelig stille i e-postboksen. :knegg:


#16

Syrinx sa for siden:

Har vore til frisør med ungdommen og levd hagelivet sjølv. Skulle gjerne byrja å få nokre høgdemeter i beina, men at dagane mine kjem i gang så seint kombinert med at eg må hente ungdommen på skulen (vi ventar på vedtak om taxi) gjer at det ikkje blir noko av.


#17

Fintdethei! sa for siden:

Høydemeterne forsvinner ingen steder, Syrinx. De ligger der og venter til verden er mer i vater igjen.


#18

Syrinx sa for siden:

Tusen takk, Fintdethei!. Dei orda trengte eg no. :hjerter:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.