Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Onsdag


#2

celebelen sa for siden:

God morgen fra kontoret! Det er mye koseligere å reise til jobb når sola skinner enn når det er mørkt og vått ute.


#3

Blondie sa for siden:

God morgen fra spisestua. Livet er litt på repeat for tida, men nå er det snart innlevering av oppgave. Skal bli godt å bli ferdig.


#4

Tjorven sa for siden:

Jeg hadde en skikkelig god arbeidsdag i går. Det er heldagsmøte både i går og i dag med innmari masse flinke folk som får opp akkurat de diskusjonene som prosjektet mitt trenger. Jeg blir stolt og glad av å ha klart å samle en så kompetent gjeng som hjelper oss videre. :lykkelig:

Etter jobb skal jeg først trene og deretter jobbe (frivillig) på fotballkamp. Jeg liker når det er litt travle dager.

Og så har jeg fått godkjent å holde innlegg på en konferanse i juni. Det er sånt jeg elsker å gjøre, så jeg gleder meg.


#5

tink sa for siden:

God morgen fra hjemmekontoret. Ute er det strålende sol og snart skal jeg til byen for å rekke en kaffe med pappa på bytur før jeg suser videre til seminar og møter.


#6

Neket sa for siden:

Morn! Jeg starter hjemmefra i dag for å kunne sove lenger og slippe kø. Skal karre meg inn til kontoret etterpå, har iskrem-i-sola-avtale klokka ett. :knegg:


#7

løve70 sa for siden:

God morgen!

Har vært ute og jogget. Nå møte maraton. Nydelig vær i dag, håper jeg kommer meg litt ut i ettermiddag.


#8

Syrinx sa for siden:

Eg er så glad for at eg har ein mann som virkar, for i dag skulle vi på teams-møte ang. ungdommen og overgang til vgs. Det fekk han ta åleine, for å seie det slik.

No er eg ute i sola, pratar skit med hunden (han er fakern ta einig i alt eg seier, skikkelig sympatisk type) og ladar opp til behandling om nokre timar.


#9

Skilpadda sa for siden:

Utrolig nydelig vær i dag også! Jeg er veldig blid og uthvilt og fornøyd etter helgeturen vi hadde, og det er en morsom og bra dag på jobb, så i det hele tatt er ting flott.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.