Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag


#2

Blondie sa for siden:

Det jeg kommer til å savne minst med studiene, er alle de tidligere morgenene med skriving og redigering. :gjesp:
Det er dog langt å foretrekke fremfor å ikke kunne henge med folk resten av dagen, i kveld skal jeg faktisk ut på byen.


#3

Fintdethei! sa for siden:

Har vekket et stk datter som skal på en korsamling i dag, men hadde feber og vond hals i går. Så hun skulle vekkes for å se an formen. Foreløpig har jeg bare fått et grynt i retur.
Også har jeg vekket et stk voksen sønn som jeg trodde hadde forsovet seg til å rekke jobb. Han begynner visst ikke før i ettermiddag i dag. Vel, om de vil unngå en mors omsorgsaktiviteter, så må de faktisk begynne å informere.
Så.

En kopp kaffe er unnagjort. Vaskemaskinen har vært syk en ukes, men fikk reservedel i går. Så da er dagens plan kaffe, sol, vaske klær og tørke ute. Og innimellom der en egofjelltur.


#4

millact sa for siden:

Klesvask satt på, sett ute i hagen og tenker dagen blir bra! Kaffe i søt, rosa Mummikopp.


#5

vixen sa for siden:

Tiåringen har laget eggerøre til frokosten og første kaffen er drukket. Junior har ikke stått opp enda, men han må snart opp for han skal på konfirmasjonsundervisning med HEF i nabokommunen. Mannen er på småbruket sammen med gamle kompiser og jeg unner ham en frihelg med øl, slarv, sykling og spilling. Jeg har planer om å begynne grundig rydding. Har bestilt rundvask av huset og de kommer 2.mai. Så denne helga og neste blir rydding og kasting.


#6

Neket sa for siden:

Jeg burde også rydde, men i stedet sitter jeg i sola med strikketøy og podcast. Det skal regne i morgen. :nemlig: Plan for dagen er å dra en snartur på butikken, og så lurer jeg på om jeg skal sykle en tur ned til den lokale vinbaren for årets første utepils.


#7

Syrinx sa for siden:

Eg måtte på Moa (stort, grusomt kjøpesenter) fordi batteriet på den nye sykkelen min ikkje lada. Stor stjerne til dei ansatte på XXL, dei ordna opp effektivt og med store smil.

I kveld skal eg på sveledugnad, sushi og vin med Barselgruppa Best Uten Barn (ungane blir 12 i år, trur knapt dei har møtt kvarandre) . Det vil gjere godt.


#8

Fersken sa for siden:

Har også vært på stort kjøpesenter i dag, hos optiker i brillebutikk. Synet har endret seg litt, så nå er både databrille og ny vanlig brille (hurra for kindereggsyn) bestilt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.