Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Søndag


#2

millact sa for siden:

Våknet tidlig. Ser ut over sjøen og båthavna og nyter stillheten. Øvelseskjøre i sentrum senere og kanskje gå innom en tidligere kollega?


#3

Fintdethei! sa for siden:

Pollenvarslingen hevder at det ikke er startet med Bjørk på Vestlandet enda. Vel, jeg kan informere om at de tar grundig feil.
Regn i dag, det var uvant det. Så turskoene som fikk kjørt seg på en 15km fjelltur i går, var det ingen som tenkte på å ta inn fra terrassen i natt. Nyvaskede og fine..


#4

007 sa for siden:

Jeg elsker bauekorps, men ikke klokka ni en søndag. Det må det være lov å si.
Strikking, middag og årsmøte i velforeningen på programmet. Fysisk aktivitet får vente til i morgen.


#5

Dali sa for siden:

Morn. Det snør her i dag. :mumle:


#6

Kanina sa for siden:

I dag har været snudd her sørpå, og selv hunden forsto at det å skynde seg ut tidlig om morgenen i styrtregnet ikke var noe å trakte etter. Vi kom oss en kjapp tur ut mens der løyet litt. Det blir fint med litt regn for plantene, etter en uke med sol og varme! Silver lining...


#7

Hjertensfryd sa for siden:

Gjorde godt med litt regn. Har vert så tørt her no og stor skogbrannfare. Skal ut å spise middag på kinarestaurant i ettermiddag. Minstemor blir 16 i veka som kjem, så det blir litt feiring på forskudd.


#8

Syrinx sa for siden:

Var på fest/sveledugnad i går kveld og kom seint og salongberusa heim. No er eg sur fordi her ikkje fins dagen derpå-frukost i hus. Tar sjølvkritikk for urutinert og manglande planlegging.


#9

Fersken sa for siden:

Litt regn gjorde godt, de siste dagene med mye sol og litt regn har gjort at det har vært en eksplosjon av grønt rundt oss.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.